rainbowrunning

 
 
 
Tung sorg har färgat tiden efter 15 november. Vila i frid älskade Robert. 

Har tappat motivationen till det mesta. Dock ser jag till att träna ordentligt varje dag. Har varit dålig igen. Känner mig som Bambi på hal is. Blir så frustrerad, brukar sluta med att jag tar ut mig för mycket och pressar mig till max och lite till. Men jag ska kämpa på. Tänker köra på så länge jag kan utan rävgiftet. 
 
Mina hjärnspöken tar kål på mig. 
 

healthysnacks

Här är två av mina favoriter just nu! Perfekt att ta som mellis eller så :)

Jordnötssmöret är utan salt och innehåller endast jordnötter! Kung Markatta är bäst enligt mig. Tycker väldigt bra om deras sortiment! Dock saknar jag vaniljpulvret, någon som vet var jag hittar det?

På bilderna ser ni ekologiska riskakor (utan en massa onödigt i) med jordnötssmöret och skivad banan! På andra bilden äppelbitar med kanel. Super! Ena lätt och andra högre energiinnehåll.

week5

Kom just in från en pw med min fina vän Sara. Så himla skönt att gå i skogen, älskar det! Blir lite styrka senare, om kroppen pallar trycket :) Jag har verkligen märkt hur svårt det är att träna med oregelbundna hjärtslag och flimmer om vartannat och så arytmi på det. Äter i vanliga fall medicin mot det men har ett uppehåll i två veckor för något test. Men det känns bättre att vara utan eftersom att biverkningarna är lite tråkiga! Aja nog om det! :)

Igår kväll gjorde jag en ny powerblandning à la Vicky! Himla bra att ha på gröt eller kvargröra osv!

På tal om kassler så har jag världens bästa man.