fallcoldmorning

Har inte varit så pigg de senaste dagarna, men vad gör det om hundra år? Nu ska jag kurera mig lite och sen hjälpa mamma och tomaten med flytt!

Peppar inför nya mål med lite morgonläsning :)

I'llbejustfine

Imorse när jag vaknade mosad från de senaste dagarnas lunchpass höll jag på att tappa motivationen.. Men nej. Jag ska ut en timma, minst. Sara och jag kommer ändå flåsa bort tiden snabbt ändå :)

Nytt proteinpulver (jordgubbe och choklad), nudlar jag tappat namnet på (näsan kcalfria) och en massa proteinbarer. V köpte givetvis pulver och annat till sig själv också. Nae nu måste jag åka. Ska följa med tomaten till nya huset och göra lite nytta sen!

newgoals

Har verkligen lagt ner mer tid på min träning i ca en månad nu. Förr tränade jag minst 5 dagar i veckan. Räknar med pwalks över 1 h också, alltså inte bara pass och gymmet. Nu kör jag minst 1 h pwalk varje morgon + pass eller gym på kvällen samt att jag cyklar överallt oftast. Detta har gett resultat. Dock är jag inte stormförtjust, därför satsar jag fullt på förbränning. Hejdå benmuskler från h.vetet och hej deff.

Jag somnar när som helst... Kom just hem från ett danspass. Höll på att strunta i det med tanke på att jag cyklat 1 mil och pwalkat över en timma.
Men ICKE! Syster och jag gasade iväg och oj vad skoj det var. Svettigt.

Nyfunna favoriter!! Mandelmjölk, kcalsnål och jättegod att mixa med blåbär och hallon. Och choklad sötad med stevia!