suprisesuprise

Igår var det meningen att v s föräldrar skulle komma över på middag. Jag var lagom stressad och trött eftersom att jag målat och styrt så mycket i veckan. Men när det ringde på dörren, ja då fick jag en smärre chock - Tim, Robert och lilla Stina stod i trappen! Oj. Några glädjetårar blev det :) Tack snälla ni för en jättemysig kväll! Bästa killarna! Och finaste valpen, såklart!

imlovinit

Kom just hem från ett danspass med syster min! Det var tufft men oj såå skoj! Älskar det! Dansen och jag är en och så kommer det alltid att vara. Så underbart att svettas till grym musik. Och min hurtbulle till syster tyckte att vi skulle gymma lite en snabbis efteråt också. Ja. Varför inte? ;)
 
Har festat till det lite med en kvargröra såhär på kvällskvisten. Brukar sällan äta så sent som vid 20. Men fick ett sockerfall som hette duga så, ja.. Då blev det att svira ihop blåbär, lättkvarg och lite andra nyttigheter som bodde i min kyl. Nu är jag mätt och trött som attan. Blir en lång dusch och sen nana kudde.
Är grymt trött efter två dagars målande i mammas och tomatens nya hus. Och imorgon blir det att måla tak. Tagga.. .
 
Måste se till att hinna åka ut till ponnyn jag har hand om också.. (!) Kan ju vara bra.. Både han och jag behöver komma i form och bli mer synkade tillsammans.
 
 

frostywine

Höstfint nagellack i vinrött. Ser väldigt mörkt ut, är ljusare in real. Isadora-Frosty wine.