happynewyear

 
1

hairtalk

 
Har fått en del frågor om vad jag använder till håret, så jag tänkte att jag gör ett inlägg om det! 
Har kört länge på balsammetoden, och använder mig då utav Respons balsam. Nu kör jag en tid med schampoo och balsam, dels för att tvätta ur håret "ordentligt" och dels för att färgen håller sig bättre. Fett löser fett, så balsam tvättar rent bra det med, dock tar det längre tid i duschen. Jaja hur som helst :)
 
1. Schampoo för färgat hår från L'oreal. 2. Balsam för färgat hår från L'oreal. 3. Värmeskydd "take the heat leave-in cream" från Aussie. 4. "Biolage advanced" pro-keratin renewal spray. Tillför extra vård till håret. Min frisör brukar använda den här och rekommenderade den. Går att ha både i fuktigt och torrt hår. Jag brukar spraya den i händerna och fördela jämnt i håret efter jag lockat det. Det ger fin glans! 5. Mirakelkur från Aussie. Brukar ha den i 3 min, och den gör vad den lovar, enligt mig iallafall! 6. Jaganvänder sällan hårspray, men när jag väl gör det så är det denna som gäller, från Aussie. Bästa. Går lätt attbrosta ur också.
7. Och räddaren i nöden givetvis; torrschampoo från Tony&Guy. Fungerar varje gång! 

morningsunshine

 
God morgon kompisar! 
Jag försov mig imorse, skulle tränat vid 8 men vaknade 8:10. Tror det beror på att jag gymmade så sent igår och körde slut på krafterna ordentligt. Dock tänkte jag pinna bort lite senare för att gå en sväng på bandet med rejäl lutning varvat med lite styrka. Mitt lilla energiknippe måste också få sig en runda, så får se hur mycket jag hinner och orkar med idag. :)
 
Och idag är det nyårsafton ja! Det hade jag nästan glömt av nu. Tror att vi ska på middag senare, eller ha middag här. Blir ett lugnt nyår tror jag, men det vet man aldrig säkert, ryss kan få för sig något helt annat.. 
 
Har tidsinställt inlägg som borde hoppa upp under dagen, om allt fungerar som det ska nu. :)
 
Ha en fin nyårsafton nu!