- - Diary

poundthealarm

 
 
 
 
 
Så underbart att vakna upp till strålande sol och klarblå himmel. Det har varit några tuffa och jobbiga nätter nu, usch. Men när jag vaknar upp till det här orkar jag lite extra. :) Började morgonen med pillerhögen för att sedan försöka mig på en promenad med v och älgen. Längsta promenaden hittills! 11 min utan att stanna, inte illa. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta längre. Ska ge mig tusan på att gå samma runda lite senare när jag kan andas någorlunda igen. Heja mig! :D
 
Smoothien ovan är perfekt dagar då medinerna inte vill stanna i magen - Blåbär, jordgubbar, lite banan, lätt naturell yougurt toppat med fiberflingor. Fruktsallad är a och o dessa dagar. Snart växer det ut jordgubbar och melon ur öronen på mig. :)
 
Ha en fin dag och njut av solen :)
2
- - Diary

keepcalm

 
Började morgonen med en pillerkur=illamående hej. Förberedde detta ovan tidigare så att jag kunde äta direkt när jag fått tillbaka aptiten. Jag gjorde en kvargröra med chokladprotein, dinkelflingor, lite banan och blåbär. :) Det blev godkänt. Dock tycker inte magen det. Men lite vila på det här och lite mer föda så blir det nog bra. De dagar jag inte fått behålla frukosten blir jag extra svag och orkar inte ens gå upp ur sängen. Frukosten är så himla viktig! 
 
Idag ska jag försöka mig ut i 20 minuter. Sätter som vanligt alldeles för höga mål, men jag är så envis och tänker iallafall testa! Igår var jag ute i friska luften i tio. Hoppas iallafall på att jag kan slå gårdagens :) Vilken kontrast det här är.. Från att träna lite varje dag och lätt cykla till Vidingsjö, ta milen och cykla tillbaka.. Till att bli sjuk i början av feb och ja.. 
 
Nu ska jag prata med mami en sväng som vanligt vid den här tiden <3 Det behövs.
 
Ha en fin måndag och ta hand om er
 
 
- - Tips

speltporrigde

 
Imorse testade jag att göra gröt på dinkelflingor. De är ju något nyttigare/bättre än havregryn. Jag brukar göra gröt på fiberberikade havregryn annars, fungerar det med och går att göra hur många varianter som helst. Jag slänger ofta i frysta blåbär innan jag kokar grynen. Ett annat exempel kan vara att koka med vaniljpulver och frysta hallon.
 
Hur som helst så blev dinkelgröten bra! Koktiden är ca 5-6 min. Mättande som attan. Dinkelflingorna svällde mycket av vattnet. Helt klart godkänd som frukost!