- - Diary

tulipsfrommylove

 
Igår fick jag tre buketter tulpaner av v. Blev himla glad då jag hade en tuff dag och var helt slut utav allt räknande. Hade givetvis blivit glad ändå, men nu blev det lite extra.
Har en paus från pluggandet  nu. Är helt slut i huvudet, ögonen går i kors. Hoppas innerligt att formlerna stannar i huvudet till imorgon, och allt annat.. Tentaångesten är inte nådig. Det är någon slags hatkärlek. Älskar att läsa, räkna och lära mig nytt, och se samband. Men sen kommer tentorna. Kan gladeligen tenta av, men är livrädd för resultatet. 
 
- - Diary

wheretostart

Är fortfarande frusen sen förut. Kom hem vid två. Gymmade med Sara. Testade på trx-banden för första gången, efter 40 min pwalk. Körde 5 rep 10 st åt gången. Vet inte vad jag ska kalla det, men jag utgår från plankan och sen drar jag fötterna så nära händerna (som står i golvet) som möjligt. Alltså man drar upp rumpi så högt mot taket man kan typ, med raka ben så klart :P Haha så svårt att förklara, men ja jag hoppas att ni förstår. Väldigt effektiv övning iallafall! Sen gjorde jag även vridna knäkors, och dubbla knäkors. Blev sammanlagt en timmas kondition idag och 30  min styrka. Känns helt ok med tanke på vilken klump jag har i bröstet. Usch. Nae vet ni vad. Nu ska jag försöka rycka upp mig. Eller åtminstone hitta lite fokus till tentan. 
 
 
- - Diary

highandlow

Kall måndag. Har varit med hundarna en sväng och sen flugit omkring på stan med Sara. Efter det gjorde jag ett halvt försök till att plugga. Det gick sådär kan jag säga. Nu är jag hemma igen med en huvudvärk som inte vill ge sig. Ska vila lite, sen följa med v till fastigheten och kolla läget. Och sen mina vänner tänker jag landa hos min fina Tim! 
 
Håret är numera lite askigare igen. Syns knappt på bilderna. Har fortfarande en ombre men med en askig ton i det annars honungsblonda. :) 
 
 
1