twotimesbefore

 
Ännu en vecka har sprungit förbi. Jag har hunnit få in träning varje dag, med undantag för torsdagen som blev relativt lugn. Många pw, gymbesök och så det givna boxpasset på onsdagen - så kul!
Är helt slut i kroppen efter bara jobbet. Har tappat några kilo på två veckor, så jag gör nog av med en hel del trots allt. Igår efter jobbet mötte jag upp Sara. Vi gick ån och tiden flög iväg. På söndag ska vi ha adventsmys här hemma, det är tradition. Tur att vi kan ses när vi tränar ofta, annars vet jag inte hur jag skulle fått ihop det. 
 
Senare till kvällen kom min fina syster över på tapas och vin (pepsi max för mig). Det var jättemysigt. Hon är världens bästa. 
 
Nu mina vänner ska jag piffa till mig lite, mitt hår ser ut som kriget. Ska försöka få med v till stan, wish me luck. :)

lost

 
 
Och ja jag gick typ vilse igår igen. Mitt lokalsinne är obefintligt. Men en rejäl promenad blev det iallafall och hem kom jag, två timmar senare. :)
 
Idag har det varit full rulle hela dagen, har nog bara suttit ner i ca 30 min. Julkaos kallas det.
Och nu mina vänner har jag landat hemma, kastat i mig knäckisar och ägg och laddar med kaffe innan gymmet.. Som jag måste cykla till nu ser jag! 
Ha en fin kväll nu :)

dresses

 
Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på mig på nyår/min födelsedag.. Dessa fyra är bäst hittills (www.zalando.se). Dock vet jag inte om jag är hemma då än, men förmodligen lär jag vara det. Känns lite ostabilt att resa iväg nu..
1