bluedaybutstillwarm

Too hard to let go. 
 
 

saturday

 
Denna vecka har varit tuff, är glad att den är över. Har dessutom åkt på bihåleinflammation. Så, jag som tyckte att det var jobbigt med andningen innan är rätt less på det här nu.
 
På tal om kassler hämtade jag ut detta paket igår. Har inte hunnit testa något än. Efter gympasset igår blev det 1/2 Questbar som var mycket godare än de med nötsmak. Måste kolla namnet på den! Var helt slut efter jobbet igår så det var ett under (eller en redbull sugarfree) som gjorde att jag fixade gymmet också. Väl hemma blev det veg. taco med v. 
 
Idag står en shoppingrunda med v på schemat. En ny säng står på listan, bland annat. 

thereasonIholdon

 
Någon utav er som testat Questbars? De har blivit väldigt populära och omtalade.
Jag har testat tre smaker, varav en utav dem den ovan. De är rätt mäktiga och mättar bra. Dock är de jag testat sega och  inget man "slänger i sig i farten". Jag brukar tappa krafterna rejält efter ett styrkepass och brukar då ta en bar på cykeln hem. Helt ok innehåll! Denna ovan innehåller lite mer socker än de andra. 
 
Klockan börjar bli kväll. Är slut efter en riktig hurtdag på jobbet. Har införskaffat en ny pulsklocka, ska bli lite intressant att se hur mycket det går på en riktig springa-fram-och-tillbaka-dag. 
Och första leveransen av proteinpulver har kommit, återkommer med lite betyg. :)