toolateIknow

Hej på er, här kommer en drös med bilder från en dag med ryss i Stockholm. Började dagen med frukt och nötter - standard, det enda som lockar på morgonen trots 18384769 saker att välja på då det var hotellfrukost. 
Sen blev det en lång pw i stans obekvämaste sportbh (ny) som jag har slängt nu - har skavsår efter den fortfarande. Den var superobekväm och stenhård - skapligt oskönt. Och ovärt. Ett stopp för solning hann vi med också. 
Senare blev det shopping, men bilder på det får ni en annan dag, typ imorgon? :)
 
Nu ska jag försöka landa efter all stress som dagen inneburit och njuta av regnet utanför (=god anledning till att inte behöva ge sig ut på en pw idag) framför en dokumentär  i soffan med min älg :) 
 
 
 
 
 

busy

Hej på er! 
Ursäkta frånvaron här vänner men har varit busy. 
Jag kommer slänga in lite inlägg här ikväll. I fredags åkte jag direkt från jobbet till Stockholm för att möta upp v. Gick till Sheraton och vårat stjärnrum. Blev verkligen behandlad som en prinsessa i helgen och ni som känner mig och kallar mig Mickan istället för Vickan vet att jag trivdes väl.
Har shoppat i mängder, träffat vänner för livet och hunnit med att ta en pw längs vattnet med v.
Tack älskade v för en jättefin överraskning! Jag har verkligen blivit bortskämd i helgen och är så lycklig med dig! Tack älskling. 
Och tack Ille för att du skjutsade omkring oss överallt, halva njutningen var din bil!

staystrong

God morgon i solen :)
Jag är helt slut på energi. Det var jag igår med men tog mig ändå ut på en pw lite senare på kvällen. Det var verkligen som att ladda batterierna. Jag älskar det.
Idag dock blir det tufft. Men ska tänka positivt och ta dagen som den kommer. 
Det är lite mer att tänka på nu. Jag är ju inte som jag brukar, och ju förr jag accepterar det, desto bättre. Men jag har en tendens att köra på i 180 tills kroppen säger stopp. Nu vet jag ju varför jag mår som jag gör, ändå fortsätter jag som vanligt. Dock med mediciner, annan kosthållning och försök till bättre vanor. 
Vila och ta hand om mig är inte min starka sida. 
 
Men idag är en ny dag som sagt och jag ska snart cykla iväg till dansken.
Senare hoppas jag på att få hem min lillebror hit :))