snowandcold

Haha alltså sista bilden!! Ser ut att bryta båda benen samtidigt! Aja en liten sneak peak på lite nytt! Eller ja allt på bilden är nytt :) Uggs kan man inte få för många av tror jag. Och så nya väskan! Lite annorlunda klassiker i större modell och så en berlock! Jag samlar på dem och hittade precis den jag letat efter ett tag nu. 
 
Jag kom hem från gymmet för ett tag sen. Har tränat och köttat på i tre dagar i streck nu, vilket känns  sådär i kroppen om jag ska vara ärlig! Sjuk hets var det där idag! Calm down people! Antar att nyårslöften för 2015 börjar ta ut sin rätt... Tror förövrigt att det blir en vilodag imorgon. På tal om imorgon så fyller jag år. 

anewyeartocome

God morgon vänner!
Idag är det nyårsafton. Jag är så pepp på det nya året! Trots fullspäckat schema här hemma och noll koll på vad jag ska ha på mig ikväll. Läste nyss ett inlägg som Åsa Vesterlund (hon är bäst) lagt upp (Hollywood-fru). Det handlade om att våga vara uppklädd och våga bära det man känner för! Så rätt och bra skrivet tycker jag! Jag funderade över nyinköpt blus och jeans men har tänkt om nu, haha! 
Nu ska jag svira om till gymkläder och springa ett tag för att sen åka till mina änglar på landet! Ikväll blir det att fira hos min syster i Ullet. Hörs senare! <3

thisishowwedo

Glad vic påväg hem från Stockholm. 
Och så glad ska jag försöka fortsätta vara under 2015. Jag har flera mål jag ska försöka uppnå. 
Skriver som sagt var inte löften - jag skriver mål. Det är väldigt motiverande och bra att gå tillbaka och läsa när året börjar löpa mot sitt slut.