colorfulstandard

Yes, i vanlig ordning en ständig favorit. Kommer aldrig tröttna på frukt. Gjorde fruktsalladen ovan till mig o v förut. Har lite svårt att få i mig ordentligt när jag är nere eller inte mår riktigt hundra - då är alltid frukt ett säkert kort :) ÄLSKAR. 
Nu försöker jag landa lite här hemma - har fortfarande svårt att ta in vad som hänt. Och vad som väntar. 
Men jag ska ta den tid som behövs och verkligen bara vara. Det har hänt mycket tråkigheter på kort tid sedan 2013 och det känns. Finner inte ord för hur mycket jag hatar cancer. 

Bloppisen är på gång. Ska nog ta och göra en extra sida till det. Vet inte exakt dag men ska försöka få upp den innan helgen. :) Ni får ha lite överseende med att jag inte riktigt är på topp nu vänner.

havetobeafighter

Denna dag har bjudit på allt ifrån tidig middag på mitt favoritställe, testa olika gräsklippare eller traktorer som jag vill kalla det, slå huvudet i taket i bilen för att ryss bestämde sig för att det var skoj att "gasa ur bilen lite" vid en vägbula som hette duga, gosa med keligaste åsnorna och andas landet. Och så hann jag ju träffa en del av familjen Andrén med. Dock saknar jag er som attan Agnes och My! Så. jag tänkte att vi måste ha en myskväll snart - jag bjuder in mig själv. :)
 
Dagen har bara sprungit förbi. Jag vet att du såg på från himlen. 

empty

Det blir ingen bloppis idag. Kan inte fota kläder. Kan inte ens tänka klart. 
Jag behöver vara stark nu men klarar knappt av att dricka vatten. 
 
Vila i frid