catchme

Vet inte riktigt varför bilden blir så suddig här : / Men hur som haver så fyllde jag på med lite nödvändigheter idag. Detta går alltid åt och är sommarfavoriterna :) 
 
Idag har jag varit himla hurtig och hunnit med mycket! Först en cykeltur med älg och ryss som hette duga. Sen cykla längs med ån för att möta upp S. Cyklade bredvid en sväng och pratade som vanligt bort tiden fort : ) Sedan spurtade jag hem igen. Skönt att få rasta min pärla lite. Dock hade jag fel skor på mig och ett tråkigt knä. Men men, fick känna lyckorus en sväng iallafall :)
Väl hemma bytte jag om och konstaterade att mitt baremineralspuder är typ 5 nyanser för ljust - såg ut som ett spöke hemma. Blir att använda i höst istället och fortsätta med dagkräm i sommar - för er som ville veta haha. 
Sen mina vänner shoppade jag och v en sväng, hittade massor fint till mig och så en del till mami. 
Vid två åkte vi hem till svärföräldrarna på tidig middag. Sen rullade vi hem hit. Jag är fortfarande sjukt mätt.
Är sugen på gymmet men först måste jag åstadkomma något med plugget här... Och komma levande ur denna matkoma. 
 
 

trytokeeponkeepingon

Trött är förnamnet. Och älg har så himla mycket energi så vare sig jag vill/kan eller inte måste jag ut och låta henne springa milen, annars kommer hon äta upp taket hemma. 
Vi hörs senare. :)

saturday

Dagens frukost + osötad kvarg och lite granola. 
 
God morgon :) Jag har varit vaken sedan tidigt som vanligt. Det här med sovmorgon fungerar inte för mig. 
 
Denna vecka har sprungit förbi och vips så var det helg - vilket är skönt. Behöver varva ner skallen nu då det är mycket tråkigheter som hänt runt omkring. Jag ska ta tillvara på ledigheten nu och bara umgås med ryss och älg. 
Börjar i vanlig ordning med gymmet snart. Knät måste vila i någon vecka några veckor till, men mage och rumpi går ju an. :)
 
Senare blir det att åka iväg en sväng och inhandla lite nödvändigheter. Vädret är tråkigt men perfekt sittainneochläsabok-väder. Har bunkrat upp med favoritte. Dock kommer det förmodligen sluta med att jag ställer mig och bakar eller städar hela lägenheten haha : ) Myror i brallan var det ja.
 
Vi hörs kompisar.