heysister

Fina systers kalas i helgen. Det var så himla skoj och vi dansade till fötterna brann. Fitnessfreak som jag är tog jag med ett par nike i väskan. Promenerade till lokalen från stan. bytte skor i sjukhusbacken (classy!) och så samma sak på väg hem. Åh jisses smärtan när man tar av sig ett par höga klackar efter en kväll! Varför gör det mer ont när man tar av sig sina älsklingar? 
Jag hade på mig en klänning från Mq - Stockholm och ett par klackar som agerar konst hemma, bara för att de är så himlans snygga. 
 
Hur som haver så har jag ett gäng med bilder från helgen som jag ska försöka skicka över till syster min nu. :)
 
 
 
 

skinnyjeans

Suddiga bilder på lite vårnytt. Förstår inte vad som hänt med mina kameror?! Min mobilkamera tar bara suddiga kort, trots att jag bytt baksidan/kameralinsen två gånger. Min kompakta systemkamera vet jag inte vad som hänt med. Något fel är det iallafall!
Aja hur som helst! Nya slappis jeans från Tommy Hilfiger och mockaboots från samma favorit. Jeansen är nästan för trasiga för min smak men tänker att de kan vara fina till lite mer ledig klädsel. Tycker inte om converse egentligen men har ändå införskaffat ett par låga vita, bara för att de ser så fräscht ut. Dock tycker jag att jag ser ut som en clown i dem. Varför är det alltid så? Jag kommer nog aldrig passa i converse helt enkelt.  

I övrigt så har det varit lite tyst här. Har fått både roliga och tråkiga nyheter. De tråkiga väger tyvärr upp en del just nu. Har svårt att smälta allt tror jag. Och behålla maten. - 3 kg. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. 
 
 
 
 
 
1

healingwalk

(kiwi, jordgubbar, kvar m funligt, mini keso och hallon = BÄSTA!)
Hej på er :) 
Vilken fin dag det är! Jag och v vaknade tidigt och gick/sprang vår runda på 1 mil, tog en kortare sväng idag för jag höll på att frysa sönder! Annars brukar rundan bli mellan 1,3 och 1,5 mil. När vi kom hem ställde jag mig och bakade mina scones till v (hemmafrun vet ni) och gjorde ordning det ni ser ovan till mig. Sen stod jag vid ungen och försökte tina haha :) Det är så himla fint ute så efter gymmet (ska knalla bort dit snart) ska jag nog tvinga med v ut på en liten utflykt. Borde vila lite, men det gjorde jag hela dagen igår nästan. Huvudvärken är inte nådig. 
 
Nåväl. Gymmet var det :) Ha en fin dag hörni!