justlikearobot

Hej på er! Hur har ni det ? 
 
Jag är en mer zoombie än människa. I onsdags var Cindy väldigt klänging och däven. Hon mådde inte hallon. Men hon somnade sött i sin koja efter jag pysslat om henne så jag tänkte att hon behövde vila (efter att hon spytt ner hallen). När jag kom hem vid 13:30 från jobbet var det ingen älg som mötte mig vid dörren. Fick panik. Ropade, ingen älg fortfarande. Kutade in och fann henne i sin koja precis så som jag lämnat henne!!! Mitt hjärta gick sönder! Hon gick inte att få liv i och hon bara flämtade. Drog upp henne och ringde Valla. V kom och så åkte vi raka vägen in akut. Fy vad jag grät när de gjorde alla tester. Älskade vovve orkade inte ens sitta upp. Mitt hjärta!! 
Hon hade hög feber, tog temp hemma men försökte kyla ner henne vilket lyckades lite. Men så fick hon tillbaka febern och försvann igen. Dåliga blodprover = hjärtkrossad husse och matte. 
 
Igår fick hon komma hem under bevak. Vi ska tillbaka och ta nya prover. Hon går på mediciner och antibiotika. Tar tempen ofta och kollar till henne. Jag har knappt sovit. Varit så orolig att jag inte vetat var jag ska ta vägen. 
Och så fungerar inte skaderegleringen nu när det har varit röddag och klämdagar och helg och aegjaegsbaaegviaebg. Jag är väldigt tacksam över hur jag har det - att jag kan lägga ut allt det (IGEN = andra gången inte det här fungerar och det är femsiffriga belopp båda gångerna. Tänk de som inte kan och får lämna djuret?!? Vi lever i Sverige 2014!! Ändra reglerna. Försäkringen ska vara en trygghet, inte ett undantag. 
 
Nu ska jag gå och pyssla om min älskade vovve och försöka att få i mig något. Ledsen Vickan = ledsen mage.
 
1

sunnyevening

Bättre mellis en solig kväll som denna :)) Banan, jordnötssmör och vattenmelon! 
 
Kom nyligen hem från en shoppingrunda med mami. Det var mysigt som attan och vi hade skoj - så skönt med lite mamma-dotter tid. Det var en utav mina morsdagspresenter - shoppingrunda, precis som förra året. Tradition nu. 
 
Och på lunchen kom S förbi och så satt vi i kylan och åt sallad. Vi delade hennes dressing och jag kan inte göra annat än att skratta åt oss. Vi är som två i en - tjattrar i varandras munnar - fyller i varandras meningar och tar för givet att om det bara finns en utav någonting - då delar vi - broderligt som vi säger haha I love you!
Avslutade med en Red Bull, vad annars. Jag måste sluta dricka Red Bull!!!! Huuuuuur?!? Försöker jobba på det men ae, det går inget vidare :) 
 
Stressat som en tok i veckan. Och det känns. Jag måste lära mig att varva ner.
Igår hälsade jag på min ena storasyter (som är i himlen). Jag o v satt i två timmar tror jag på en bänk på kyrkogården i solen och lyssnade på fåglarna. Jag fällde en tår eller hundra  - men avslutade visiten med ett leende. 
 
Nu ska jag fortsätta ha solen i ögonen och ha en fin kväll med min andra halva. Fint avslut på en fin dag. 
 
 
 
 
 
1

fridayitis

Hej på er! 
Så fort dagarna springer iväg. Hinner inte göra annat än att jobba, träna och andas typ :)) Igår efter en svettig cyleltur hem kom S. Vi knallade bort till gymmet och svettades ännu mer. Sen gjorde jag veckans godaste smoothie och så satte vi oss på gräsmattan utanför i solen och bara njöt av sol och fågelkvitter. 

Och nu mina vänner är det samma visa igen - dock kommer jag inte cykla idag. Kvav buss blir det, men det är lika bra idag! 

Ha nu en jättefin dag allihopa och ta hand om er! <3 Och tack igen för söta små kommentarer :)