justlikearobot

Hej på er! Hur har ni det ? 
 
Jag är en mer zoombie än människa. I onsdags var Cindy väldigt klänging och däven. Hon mådde inte hallon. Men hon somnade sött i sin koja efter jag pysslat om henne så jag tänkte att hon behövde vila (efter att hon spytt ner hallen). När jag kom hem vid 13:30 från jobbet var det ingen älg som mötte mig vid dörren. Fick panik. Ropade, ingen älg fortfarande. Kutade in och fann henne i sin koja precis så som jag lämnat henne!!! Mitt hjärta gick sönder! Hon gick inte att få liv i och hon bara flämtade. Drog upp henne och ringde Valla. V kom och så åkte vi raka vägen in akut. Fy vad jag grät när de gjorde alla tester. Älskade vovve orkade inte ens sitta upp. Mitt hjärta!! 
Hon hade hög feber, tog temp hemma men försökte kyla ner henne vilket lyckades lite. Men så fick hon tillbaka febern och försvann igen. Dåliga blodprover = hjärtkrossad husse och matte. 
 
Igår fick hon komma hem under bevak. Vi ska tillbaka och ta nya prover. Hon går på mediciner och antibiotika. Tar tempen ofta och kollar till henne. Jag har knappt sovit. Varit så orolig att jag inte vetat var jag ska ta vägen. 
Och så fungerar inte skaderegleringen nu när det har varit röddag och klämdagar och helg och aegjaegsbaaegviaebg. Jag är väldigt tacksam över hur jag har det - att jag kan lägga ut allt det (IGEN = andra gången inte det här fungerar och det är femsiffriga belopp båda gångerna. Tänk de som inte kan och får lämna djuret?!? Vi lever i Sverige 2014!! Ändra reglerna. Försäkringen ska vara en trygghet, inte ett undantag. 
 
Nu ska jag gå och pyssla om min älskade vovve och försöka att få i mig något. Ledsen Vickan = ledsen mage.
 
1
Escaping Reality-ett nytt liv i Shanghai

Det finns inget hemskare än när djuren mår dåligt, håller alla tummar jag har för att hon ska bli frisk igen!

Svar: tack snälla söta du för omtanken <33
victoriaestelle.se