mysaturday

God morgon på er! 
Igår efter stan (som förövrigt var bästa tjejdagen på länge) mötte jag upp v för att handla mat. FIxade sedan middag åt några vänner. Sen mötte jag upp lillebror för att spendera tid på gymmet. Oh my. Det var tungt men fick en del hjälp så det gick hela vägen ändå. Blev skapligt yr igen dock. 
Väl hemma blev det kortkväll :) Sen sov jag som en prinsessa efter mördarpasset kan jag lova. 
Idag laddade jag upp med lite mer kolhydrater till frukost. Går efter ett ganska strikt kostschema nu och känns inte superkul att börja trycka i sig massor skräp. Men mer kolhydrater är ett måste. Givetvis bara bra sådana. 
Och idag är det första advent! Bäsits kommer hit på julbak. <3

sotired

Trött tjej hej! 
Nu ska jag göra något åt håret som står åt alla håll. Är sugen på att fixa till det och ta bort min light ombre. Och så spraytan på det. Och naglar. Hahah ja jag har världens fuldag! Ska gå förbi Janni och se om hon har någon akuttid... 

blondewood

God morgon. 
Idag vaknade jag kl 7:00, kors i taket. Missade därmed min morgontur till gymmet. Nu lär jag inte hinna eftersom att Sören ska möta upp mig 11. 
Får ta och svettas till kvällen istället tillsammans med typ ingen. Men det är faktiskt rätt skönt att vara ensam i lokalen. Musiken dundrar på och man slipper småbarn som spegelgymmar :)