Iloveyousomuch

Min fina Cindy  <3
Ikväll ska jag bara vara med dem jag älskar så mycket att hjärtat värker. Jag och Vitalij har firat så det står härliga till (massa skoj som hänt idag) och Cindy har kalasat hon med, fast med hackad gurka. Stackarn går på diet. 
Nu ska jag gosa ner mig i soffan igen och ta hand om mitt lilla hjärta. Ni får mer inlägg imorgon. Idag är en sån där dag när man bara vill vara med sina hjärtan, som sagt. 
Ha en fin Valborg finisar, hörs imorgon :)

studio22

Bara bästa Emma på Studio 22 i Linköping som kan uppnå detta resultat! Är mer än nöjd, som vanligt.
Vi gjorde lite annorlunda idag och jag gillar det massor! Håret har bättre helhet nu tycker jag. 
Det är verkligen vardagslyx att gå 1 gång i månaden och bli så fin i håret.
 
Efter denna terapistund haha så mötte jag upp en saknad vän; Angelica! Vi körde en aw och pratade massor! Tog en Hallomisallad lagom stor för 14773758 st personer. Typ. Sen vips hade flera timmar sprungit förbi. Hon skjutsade hem mig och nu sitter jag här hemma med vovve vid mina fötter. Tänkte gå ut och springa men får snällt vänta några dagar till :) 
Waaaa imorgon ska jag ut på äventyr x2! Håll tummarna för mig :) 
Hörs imorgon vänner, ha en fin kväll <3
 
1

watermelon

Kom precis hem och skar upp en bit perfekt vattenmelon. Inte mosig - vilket jag avskyr. Inte för söt. Perfekt. Jag skulle kunna leva på frukt. <3 
Nu ska vi snart iväg till syster min och grilla. Dock lär ovanstående vara min middag för jag är verkligen inte på topp efter idag. Vill bara ut och kuta rundan = avreagera mig lite men det kan jag glömma just nu.
Imorgon är en ny dag och då händer en massa skoj! Vi hörs finisar! 
1