cantfailwithsalad

Kvällens middag :) Salladsmix, spenat, tomater, krasse, gurka, rödlök, fetaost och citron + lax med rosépeppar och lite salt. Så himla gott! Och enkelt. Allt är givetvis ekologiskt. Laxen vet jag inte var den kommer ifrån men den köper vi alltid färsk över disk på Ica i ekholmen. Tror att den är okej! 
 
Hur har ni haft det idag? :) Själv har jag haft en toppendag på jobbet. Har fått massor gjort och skrattat till magen vänt sig ut och in tror jag. Har jag sagt att mina kollegor är toppen? :) 
Efter jobbet hämtade v upp mig. Vi åkte nästan direkt och fotade "förebilder" i och utanför huset. Nu har det ju redan hänt en hel del men lite bilder blev det iallafall. 
Ikväll är jag jättetrött vilket inte alls är konstigt. Jag är stolt över att vara på benen iallafall. Andningen är jobbig från och till men skam den som ger sig. Hostan från h-vetet kommer ge med sig och när den gör det kommer ingen vara lyckligare än mig :)
 
Nu ska jag burra ner mig i soffan med flera filtar och kuddar. Sen ska jag ladda upp med lakrits + After Eight + Loka + houngsvatten. Vilken kombo va :) 
 
Önskar er en fin kväll <3
1

cindy

"Men matte det är inte kul om man inte får pussas ju.." 
Min älskade vovve. Hon är extra klängig nu men det är bara mysigt. Längtar till vi kan springa spåret igen. Så länge får vi dela på isglass och hänga i soffan. :) 
Blazern och blusen är nytillskott - bättre bilder kommer :) Har dessutom köpt flera diadem igen. Så smidigt att bara dra bak håret och lite piff är det ju allt. 
 
Detta inlägg är tidsinställt som ni kanske märker och det lär bli en del sådant i veckorna nu medan jag jobbar hädanefter. Jag försöker som sagt hitta en bra balans mellan jobb och blogg. Vill inte att inläggen ska tappa kvalitet bara för att bloggen SKA uppdateras. Jag har rätt höga mål men det är en bra morot för mig :) Och så kommer jag ju sakta men säkert dit jag vill också.  
 
Hoppas att ni får en toppenfin dag så hörs vi senare :) 

thebodyshopinmyheart

När man är sjuk är det okej att köpa presentförpackningar till sig själv haha :) Och detta är en favorit som brukar få landa hemma hos mig. The Body Shop är bäst. :) 
Råkade få med mig lite höstkläder hem också men dem får ni se i ett annat inlägg! 
Nu ska jag försöka rycka upp mig lite här och invänta att v kommer hem igen. Vi ska ut på en minisöndagsrunda! Minns ni? Vi hade alltid söndagar som prinsessdagar förut haha. Låter larvigt men det är så mysigt att ha dejter varje helg och hitta på vad man (typ jag..) vill - utan telefoner i högsta hugg osv. 
 
För övrigt har jag hostat i princip hela natten och har jobbigt med andningen. Det känns som att något är ivägen hela tiden i bröstkorgen- obehagligt och irriterande! Jag saknar mina friska lungor så mycket. Att det här inte går att vila bort direkt stör mig - jag vill bara bli bättre och gå vidare.
 
Har ni några tips på bra böcker? Jag funderar på att gå in för ryskan lite mer nu när jag ändå inte kan springa eller vistas på gymmet på ett tag. Alla lästips eller andra tips för att hålla rastlösheten i schack är mer än välkomna :)
The Body Shop