cantfailwithsalad

Kvällens middag :) Salladsmix, spenat, tomater, krasse, gurka, rödlök, fetaost och citron + lax med rosépeppar och lite salt. Så himla gott! Och enkelt. Allt är givetvis ekologiskt. Laxen vet jag inte var den kommer ifrån men den köper vi alltid färsk över disk på Ica i ekholmen. Tror att den är okej! 
 
Hur har ni haft det idag? :) Själv har jag haft en toppendag på jobbet. Har fått massor gjort och skrattat till magen vänt sig ut och in tror jag. Har jag sagt att mina kollegor är toppen? :) 
Efter jobbet hämtade v upp mig. Vi åkte nästan direkt och fotade "förebilder" i och utanför huset. Nu har det ju redan hänt en hel del men lite bilder blev det iallafall. 
Ikväll är jag jättetrött vilket inte alls är konstigt. Jag är stolt över att vara på benen iallafall. Andningen är jobbig från och till men skam den som ger sig. Hostan från h-vetet kommer ge med sig och när den gör det kommer ingen vara lyckligare än mig :)
 
Nu ska jag burra ner mig i soffan med flera filtar och kuddar. Sen ska jag ladda upp med lakrits + After Eight + Loka + houngsvatten. Vilken kombo va :) 
 
Önskar er en fin kväll <3
1
Dixi Wonderland

Detta såg så himla gott ut! :D

Svar: Åh tack finis det var supergott! :) ❤️
victoriaestelle.se