thebodyshopinmyheart

När man är sjuk är det okej att köpa presentförpackningar till sig själv haha :) Och detta är en favorit som brukar få landa hemma hos mig. The Body Shop är bäst. :) 
Råkade få med mig lite höstkläder hem också men dem får ni se i ett annat inlägg! 
Nu ska jag försöka rycka upp mig lite här och invänta att v kommer hem igen. Vi ska ut på en minisöndagsrunda! Minns ni? Vi hade alltid söndagar som prinsessdagar förut haha. Låter larvigt men det är så mysigt att ha dejter varje helg och hitta på vad man (typ jag..) vill - utan telefoner i högsta hugg osv. 
 
För övrigt har jag hostat i princip hela natten och har jobbigt med andningen. Det känns som att något är ivägen hela tiden i bröstkorgen- obehagligt och irriterande! Jag saknar mina friska lungor så mycket. Att det här inte går att vila bort direkt stör mig - jag vill bara bli bättre och gå vidare.
 
Har ni några tips på bra böcker? Jag funderar på att gå in för ryskan lite mer nu när jag ändå inte kan springa eller vistas på gymmet på ett tag. Alla lästips eller andra tips för att hålla rastlösheten i schack är mer än välkomna :)
The Body Shop