stripes

Trött tjej hej! Men är på g till uppfräschning nu såatteee. :) Hörs senare kompisar.
 
 
2

sheknowsme

Har just pratat med bästa vän. Hon vet precis när allt inte står rätt till och jag inte mår hallon. 
Jag vägrar ge upp men igår brast det. Men, borsta bort gruset och upp igen. 
Har kommit så långt så jag SKA fixa det här. PUNKT. 
 
Så, vad passar bra efter en god natts sömn och lite tårar? JO en tjejdag utan dess like! Nya naglar och fransar står på listan. Egentligen en shoppingtur också men det ryktas om Stockholm snart igen. Bästa ryss! Han kom hem med några buketter tulpaner och lakrits och peppade mig igår <3
På tal om shoppingtur så har min nya klocka kommit. Som jag har längtat! Dålig bild men det kommer bättre: 
Från Burberry och jag fick tag i sista exemplaret YAY!
 
Nu mina vänner ska jag fixa till mig lite så jag ser ut som en människa igen. :) 

parfumdelamour

Lets make that tired duck-face again. Dags för en kur mot trötta ögon snart.
Det här har verkligen varit en trött söndag. Släpade mig iväg till gymmet på morgonen med bästa vän. Svettigt och jobbigt var det. Fick avbryta två gånger för att hjärtat hade diskotek och vägrade ge med sig. Sjukt irriterande! Har sluppit det där ett tag nu så jag hoppas verkligen att det bara var för att jag var trött. 
Stretchade ut kroppen ordentligt efteråt, nästan bästa på hela dagen. Det är så skönt och man känner sig som en ny människa efteråt! 
Väl hemma tog jag en snabbdusch. Sen åkte jag o v ut på en liten shoppingtur haha. Sen har jag agerat hemmafru och bakat mitt Vickan-bröd till ett helt kompani samt bakat lite fikabröd till några på jobbet som är trötta på kioskens utbud haha! Vad gör man inte? 
Till kvällen kom älskade lillebror och pratatde lite vett. Jag vet varken ut eller in just nu och behöver alla råd jag kan få.. Det händer så mycket nu att jag knappt hänger med. Har jobbat så hårt för detta men nu vet jag inte längre.Typiskt mig när jag kommer i mål. Aldrig nöjd.