Beach

Lite strandhäng såhär på kvällen :) 
Det har varit mulet ett par dagar nu på förmiddagarna, så imorse bestämde vi oss för att mata lite fiskar igen. Oh my, det kom alldeles för stora fiskar haha. Fick lite småpanik ett tag. Var ju van vid söta små akvariefiskar. ☺️

Snart ska vi ut på en liten runda. Jag vill handla något skoj och ryss vill handla korv. Alltid samma visa. 

Hörs vänner ❤️

Missworkingoutsobad

Åh vad jag saknar att kunna träna!!! Jag blir en heffaklump 2.0 här. Ryss säger att han ska anlita en PT när han kommer hem. Jag har all motivation jag behöver dock så jag kommer bara köra på som vanligt när vi kommit hem igen. SOM JAG LÄNGTAR!!! 
Jag behöver däremot en detox efter denna resa. Försöker vara så nyttig jag kan här men det blir bättre hemma där allt inte smakar socker och man kan välja lättmjölk istället för typ grädde i kaffet. 
Nae nu ska jag sluta med mitt gnäll! Solen skiner och jag älskar att somna med havet precis intill! :) 

Breakfastwithview

God morgon hjärtan :) 
Efter en dag i skuggan ser jag fram emot denna dag vid havet extra mycket. Jag mådde inte hallon igår. Gick en rejäl runda med ryss i sanden någon timme på morgonen, efter det mådde jag inte bra. Att jag aldrig lär mig!! Vi bor på sjunde våningen och jag tar alltid trapporna. Det får räcka här. Går inte att träna i denna värme, med facit i hand.
Jag är för envis. 
Dags att gå in nu och byta om. Jag är visst inte ensam på balkongen.😱