fivedaysleft

Hej bloggeeeen :) Här sitter jag och fikar lite
Har haft nada matlust i helgen. Kanske är det värmen som gör det eller hostan från h-vetet. Har hur som helst roat mig med att städa i 5 timmar. Jag kan som vanligt inte bara dammsuga. Jag börjar med något och så vips står jag och dammar väggarna haha. Nu är det skinande rent här hemma iallafall. Jag är lite knäpp och tycker om att städa och ha det fint, blir galen om det är dammigt osv. Fick dessutom något "rensa ryck" så nu är garderoberna nedbantade igen. 
 
Har haft fullt upp i helgen. Var hundvakt igår. Sune var här och vi busade till jag nog var tröttare än hundarna. Sune och Cindy somnade på mig. Mysig men intensiv lördag. Började dessutom morgonen 06:30 på gymmet där solen låg på, inte så skönt.. 
Nu mina vänner måste jag sätta fart här igen. Jag och ryss ska förbereda ett lass som går till huset imorgon. Jag ska sätta upp lite klädställningar och sånt i ett förråd så att jag kan hänga upp alla vinterjackor :) 
1

goldenkikwi

God kväll kompisar :)) Solen skiner äntligen. Visst blir man glad?  
 
Ovan ser ni glassen jag skrev om tidigare idag :) Sommarglass a la Vic :) 
Om ni är sugna följer receptet nedan (4 st):
- 3 st gula kiwi + 1/2 honungsmelon. 
1. Skala och skiva upp frukten i lagom stora bitar. Spara lite kiwi som dekoration att lägga i glassen senare. 
2. Mixa! 
3. Häll upp. Tillsätt sedan kiwiskivor bara för att det är fint :) 
KLART! <3

Jag och v kom precis hem från huset igen. Är så pepp på allt och har tusen idéer i huvudet redan. 
Nu är jag dock trött som attan igen och kan inte göra mycket mer än att ligga still.
Men det är bara att gilla läget. Hörs imorgon vänner. :)  
2

restart

God morgon kompisar. Hur har ni det? 
Efter att ha varit vaken sedan 02:00 och hostat sönder mig bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Hela bröstkorgen känns som ett enda stort blåmärke just nu. :( Men det blir säkert bättre om jag vilar lite idag. Har laddat upp med diverse inrednings- och hälsotidningar + en massa frukt såklart. Jag tänkte göra egen isglass sen också, på gul kiwi och houngsmelon. Simple as that. Det och varmt houngsvatten blir nog räddningen idag :) 
Hoppas att ni får en fin dag. <3
1