almostdead

 
Blev ett mycket bra pass på andra hemmet idag! Cross trainern intensivt i 30 min. Max puls runt 167 och ett snitt på 140-150. Helt ensam nästan och bra musik gjorde susen. Stretchade ut ordentligt och gasade hemåt till ryss efter det. Sen åt vi lunch hos svärföräldrarna. Nu, as we speak, bakar jag glutenfritt knäckebröd. 
Det här har varit en himla fin helg. Först Studio 22 hos bästa Emma i fredags = blev fin i håret i vanlig ordning och pratade massor. Igår hade jag och bästa vän tid för naglar o fransar. Riktig tjejhelg detta och jag älskar det! Vardagslyx.
Och nu mina vänner ska jag förbereda ett stoooort fruktfat till ikväll :) Ha en fortsatt fin söndag. <3
2

moveforward

Kände mig himla förvirrad imorse när jag försovit mig till kl 07:30 istället för 06:30. Kutade upp och såg annat klockslag på spisen. Sen kom jag ju på det där med att ställa fram en timme idag. Mobilen, paddan o datorn gör ju det per automatik. 
Det gör ingenting att jag klockan springer iväg lite idag. Inget kul att börja morgonen med rundan när det regnar ute. Igår, däremot, joggade/sprang jag nästan hela milen med ryss. Sjukt stolt!! Men nu är det dags att skrota alla nikeskor typ, förstår mina knän. Nya Asicsx2 är på ingång. Har lovat att lägga upp en bild på mitt skokaos - det får bli till kvällen. :) 
Imorgon går jag in i mina sista två månader på tränings- och kostschemat. Nu kommer det inte finnas så mycket utrymme längre för att fuska in lakrits då och då. Men men, nedräkningen har börjat :) Vikten är stabil och musklerna kräver "bara" underhållsarbete nu.
Nu ska jag masa mig bort till gymmet och hoppas på att inte behöva trängas. Då kutar jag hellre i regn. Hörs vänner! <3

newin

Lite vårnytt
1