details

Bild på dagens detaljer. Jag älskar min nya Célineväska!  
Blev inte så mycket mer bilder än så idag, trots att vi tagit en del så blev inga bloggvänliga faktiskt. 
Hur som helst så har jag och ryss haft en fin södag. det hoppas jag att ni med har haft. Vi åt sallad på stan, köpte presenter och blommor till våra mammor och åkte runt lite. Båda två är hängiga och har huvudvärk. Inget skoj men vi kurerar oss. 
Imorgon börjar en ny vecka. Agendan är full trots att det bara är söndag. Ska träffa saknade vänner bland annat och sen träna varje dag, Det är målet iallafall. :)
Förstår inte hur jag fick ihop denna veckas träning för övrigt, men det gick fint. Jag sköt på tiderna för passen men helheten fick jag ihop. 
Nu ska jag ta en panodil, en liter vatten typ och tvinga Cindy att ligga vid mina fötter :) 

eatclean

Det här är gottis för mig; Mango, melon i alla dess former och passionsfrukt. Detta kommer jag att ta med mig ikväll. Frukten är givetvis ekologisk. Handlar BARA ekologiska frukter och grönsaker. 
Det är rätt lätt faktiskt att bara slänga ihop lite fruktsallad och ta med.
Ett litet tips sådär om man inte vill äta godis. :)
Ha en fin lördagskväll <3
1

worldclassivemissedu

Waaaa TRÖTT! Ser ut som att jag har ett ton rouge men icke - jag blir helt enkelt en tomat när jag tränar. 
Nu har jag landat hemma efter att ha pressat mig lite onödigt mycket idag. Fick avbryta flera ggr för att det är något som stör i min bröstkorg haha usch och fy för det. Är så trött på det men what to do. 
Väl hemma igen ordnade jag till lite kycklingsallad igen och nu är det dags för kaffe. Jag är så trött. Måste vara vädret som gör det. Mådde verkligen inte hallon imorse vilket med spelar in såklart. Vaknade 05:00 av huvudvärk. Ryss gick till gymmet, jag somnade om och vaknade 07:00 igen med om möjligt ännu mer huvudvärk. Glad tjej hej. 
Aja nog om besvär och sånt tråk. Ha en fin lördag på er <3