antioxidant

Denna vitaminkick skulle vara perfekt ikväll.
 
Som ni kanske har märkt så har bloggen legat nere ett par dagar vilket har varit otroligt frustrerande. Exakt samma problem dök upp för nästan precis ett år sedan. Nu är dock problemet på g till att lösas så vi får hålla tummarna för att det är ur världen snart. Hur som helst så hittar ni mig på victoriaestelle.blogg.se ett tag framöver. Säger till när det blir ändringar. :)
 
Annars då? Har ni haft en fin helg? Min var supermysig. Dock har jag inte mått hallon vilket har resulterat i en del svängar till läkaren fram och tillbaka. Jag kan inte ens minnas hur jag mådde innan 2013. V frågade häromdagen om vad jag ville ha i julklapp. Det första som hoppade upp i huvudet var att kunna andas utan smärta, andnöd eller knakande en dag. Alltså det låter ju så självklart men för mig känns det helt overkligt. Blir så ledsen och trött men samtidigt vänder jag energin till ett nu j-vlar ska jag kämpa vidare - det MÅSTE finnas ett slut på eländet.
Till dess ska jag unna mig frisörbesök, shopping och andra ytligheter haha. Det hjälper ju inte ett smack men då känner jag mig åtminstone någorlunda fräsch.
 
Ursäkta depp-inlägg. Jag är snart full av energi och glad igen. Det blir lite jobbigt ibland helt enkelt.