thisandthat

Påfyllning av rosa daily favorites! Och ett till lip balm från LCC - bästa!

orangeandcarrots

Dagens mysfrukost! Nya Innocent med morot och apelsin är huuur god som helst! <33

Hej hjärtan! Har ni en bra lördag? 

Jag, v och älgen kom just in från en härlig runda i skogen. Joggade 6 km och det var så himla skönt! En timme motion om dagen gör susen. 

För övrigt så laddade jag och ryss upp med hur mycket godis som helst här hemma i hopp om att några barn skulle gå bus eller godis här, men icke. Det var knäpptyst igår så jag får helt enkelt skänka godiset vidare till någon vänlig granne eller något. Jag vill inte ha massor med sött och onyttigt hemma för då är risken att vi blir heffaklumpar här hemma. 

Snart ska vi iväg på kalas för Adrian. Efter det ska vi till kyrkogården och tända ljus och så. Det är fortfarande så tungt, blir det någonsin lättare? 

Till kvällen ska jag hem till bästis och kolla på ”så mycket bättre”. Perfekt sätt att runda av lördagen på. En styck bästis och en Sune som är världens gosigaste svansbebis.  

Önskar er en fin kväll. Och är det någon som vill ha godis (typ 5 kg), let me know. 

1

decoration

Fika och inspo igår <3
Resultat från gårdagen: 170 m2 bestämt vad gäller kök, golv samt väggar och tak. Nu är det bara tre st badrum och en tvättstuga kvar (60 m2) samt fönster och ytterdörrar. Det ska vi ta tag i idag. Det är tur att jag har v som är lugn som en filbunke. Jag tänker leveranstid, när vem ska göra vad samt hustets färdigtidpunkt. V är mer; DET LÖSER SIG när något inte går som jag vill. Jag vill gärna ha ett schema att gå efter. (Nu kan det ju råka vara så att jag har gjort ett ganska utförligt gannt-schema i Excel haha :) Än så länge är vi i fas!)
 
Har ni haft en fin lördag? :) Det har vi. Maxad med saker att göra, så avslutade vi den med att låta älgen springa fritt och jaga lila fotbollar. Det var så mysigt ända till hon upptäckte ån bakom vassen.......
 
Idag ska jag storstäda, preppa matlådor, motionera älgen, bestämma badrum+tvättstuga, baka och avsluta med lite minispa. Låter som en riktig söndag tycker jag :) 
 
Ha en riktigt fin dag hjärtan <33
1