standardalavic

Ett försök till fruktfat+hallon- och apelsinjuice nu efter jobbet. Kom halvvägs innan ryssen ringde. Jag hörde Glassbilen och visste att han skulle ringa då han stod utanför och kollade tomten. Jag hoppade i första bästa skor barfota (hade precis svirat om till mina snyggaste mjukisar och flufftofflor) och uuuuut efter Glassbilen! De har ju min favoritglass baserad på endast frukt! Kommer bild :) 
 
Hej hjärtan! Har ni haft en fin dag? Vilket toppenväder vi har!
 
Här är det full rulle. Vi trivs himla bra i huset även fast att det står i en gigantisk sandlåda just nu :) Jag började morgonen med att kliva ut genom ytterdörren och ganska precis då upptäckte jag att vi saknade trappa. Nu är den tillbaka på plats iallafall :) 
Annars då? Jag skulle gärna vilja gå ut på en promenad men vet inte om det går med tanke på flåset. 
Ett läkarbesök väntar imorgon och då kommer väl nästa prognos :) 
 
Ha en trevlig kväll nu så hörs vi snart igen, kanske med en outfit direkt från sandlådan! 

ithurtseveninthesun

Massa gottis som v köpte som plåster på såren efter ett oplanerat besök på US direkt efter jobbet. Passade på att åka hiss i 10 minuter innan jag kom ner igen. Rusningstrafik i hissarna typ och jag var både i källaren och högst upp innan jag kom rätt.

 Hej hej bloggen och ni som tittar in här varje dag :) <3 Hur har ni det ikväll?

 Jag kom precis in från en joggingtur med vovve. Har en så fin runda längs ån som vi brukar springa. Det är så vackert och jag verkligen njuter av den sträckan, vovve med tror jag :) Att vi fick solen i ögonen till klarblå himmel gjorde inte rundan sämre direkt.

 Jag behövde verkligen bara komma ut och röra på mig och tänka på annat ikväll. Även fast att jag har ont osv så blir jag bara ledsen av att ligga still som en säl i soffan. Jag blir bra mycket gladare av frisk luft iallafall!  

Jag försöker verkligen att fånga dagen och se det positiva hela tiden men ibland går luften ur mig. Det får vara så ibland helt enkelt - Imorgon är en ny dag! Skam den som ger sig!

Ha en fin kväll nu vänner och ta hand om er <3  

graycapeandguccishades

Nytt! Ullcape som är supermysig och loafers som jag suktat efter ett tag. Nästan tantvarning på dem men jag älskar dem! :) Och så nya solisar från Gucci! Salam är bäst <3
 
Hoppas att ni får en fin kväll hjärtan! Själv tänkte jag ge mig ut på en runda men vädret slog om och nu regnar det?! Ändå har jag solen i ögonen. Wierd. 
Nu är det ju inte lika nära till gymmet längre så då blir jag lite lat. Orkar. Inte. Cykla.
Inte ikväll iallafall :) 
 
Nu fick jag finbesök mitt upp i allt så det blir nog en lugn kväll iallafall. Inte ofta Elsa plingar på dörren haha :) 
3