Itsnottypical

God morgon hjärtan! ♥ Jag vaknade 05:30 i vanlig ordning men gosade med Cindy i en timme innan jag gick upp. Lilla älgen. 
 
FIxade en riktigt Vickan-frukost! Himla gott var det! Plus en glutenfri grov macka med massa fröer i med kalkon, ost och grönsaker! SKÖNT att kunna äta lite vettigt igen. Och ni, bara för att jag mår illa betyder det inte att jag måste vara gravid, eller hur? Mitt hjärtfel gör mig fruktansvärt illamående till och från+svimattacker=ännu mer illamående. Just sayin. 
 
Idag är det Valborg. Vädret suger. Ska försöka ta mig till bästis sen för att umgås en stund. Sedan blir det hem för att förbereda grönsaksspett med halloumi till grillkvällen hos syster min ikväll! Det ska bli så himla mysigt! Hoppas på att få må någorlunda. Vaknade upp inatt igen och var bombis på att få spendera helgen på US. Efter jag fått mitt hjärta fixat så ska jag fira big time! :) Kommer känna mig som en ny människa for sure! 
 
Vore ju vettigt om jag kom ut på en liten promenad innan. Att testa skadar ju inte :) Är så avis på er alla där ute som kan starta morgonen med en joggingtur! Eller hänga på låset på gymmet. Skaplig träningsabstinens har jag! Men den som väntar på något gott.. 
 
Ha en fin dag nu finisar.
Fruits
2

friyaaaaaay

Känner mig som hemma på Studio 22 och kastar av mig kavaj och väskor haha. Typ så.
 
Hej vänner! ♥ Hur har ni det ikväll? Fredag redan! Och min första arbetsvecka är gjord! Så skönt! 5 v hemma och på sjukhus var ingen höjdare! Speciellt inte med värsta måendet jag varit med om. Är så otroligt tacksam för att kunna gå omkring och vara lite människa igen. Nu mår jag "bara" dåligt och det är okej. Stor skillnad det mot att inte vilja vakna. 
 
Jag, ryss och älgen kom just in från en liten runda. Ska försöka få ihop någon timmes promenad (lugn promenad) varje dag för att inte säcka ihop totalt här.. Blev helt slut efteråt och nu är jag skapligt yr. Mådde illa efter maten med självklart. Standard nu ju! Gjorde jättegoda vegburgare med sallad och grönsaker. :) Tom ryss åt, det ni!
 
Idag tog jag kortdag och gick lite efter lunch. Åkte ner till stan och köpte på mig allt möjligt på EH för att ladda upp för ett frisörbesök hos Studio 22 ofc! Som jag saknat Emma! ♥ Alla där är så himla gulliga! Jag har känt mig så otroligt sliten och ful nu men fick höra att det strålade om mig vilket gjorde mig så glad! Det är många som kommenterat det nu. Kul det iofs, känner mig dock som en svullen flodko och tror att folk skämtar när de säger att jag ser fräsch ut. Känner mig så himla tjock. 
Är van vid att vara underviktig och se muskler överallt på kroppen. Att ha gått upp till 48 kg var stort för mig i vintras. 8 kg upp på ett år var bra kämpat av mig! 
 
Har lärt mig att jag måste slänga vågen i väggen nu, för kroppen vill annat än att träna hårt och äta så lite kolhydrater som jag brukade.. 
 
Håret blev hur som helst SUPERFINT i vanlig ordning! TACK! ♥ Bild kommer upp imorgon! 
 
Nu ska jag försöka ladda upp för en dusch här. Är så yr i skallen och svajjig så efter det blir det bums i säng framför en film. Ha en fin kväll hjärtan! ♥
1

whitedresses

Sponsrat inlägg

Nelly vit
 
1 HÄR | 2 HÄR | 3 HÄR
Snart är studenten och alla andra avslutningar här! Tips på en himla massa fina klänningar - Kika in hos www.nelly.com! ♥ De tre ovan är tre favs for sure ♥
 
Sponsrat inlägg
www.nelly.com