chanelboybag

Några snabba på min senaste darl och den fina buketten jag fick av v på vår års-dag. ♥
Jag är verkligen lyckligt lottad. Dock är väskan en present från mig själv till mig själv :) Fast v valde den faktiskt. Bra smak har han, helt klart. 

Idag har vi lite sjukstuga här hemma. Lilla vovve är dålig så det blir vet. imorgon (fanns inga tider idag) för att se vad som står på. Mitt lilla hjärta. ♥
Jag är med superhängig och började dagen med att tuppa av i sängen. Vovve flög upp och låg med huvudet på mitt till jag mådde lite bättre. Hjärtat bråkade och andningen blir ju så jobbig då. Tårarna brände bakom ögonlocken men min lilla älg låg sådär på mig tätt intill till jag mådde lite bättre och kunde gå upp. Jag tror att hon känner på sig när jag blir sådär dålig, för hon har gjort liknande förut när det hänt. Världens finaste vovve som jag älskar dig ♥
Sedan dess har hon följt efter mig överallt. 
 
Skulle tagit bilder på håret igår efter frisörbesöket btw, missade det helt. Får bli snart. Gjorde en stor förändring iallafall och är nöjd, men ovan :) 
 
Måste avrunda här. Mår så himla illa och tänkte försöka mig på att dricka en smoothie för att pigga på mig lite! 
Hörs snart igen! 
Chanel
2

warmcotton

Lite påfyllning på parfymfronten fick följa med hem häromdagen :) Ständig fav hos mig ♥ Luktar såå gott! Har fått lägga undan vissa parfymer som jag brukar tycka om då magen vänder sig ut och in av vissa dofter nu. Hoppas på att jag "tål" dem senare. :) 

God morgon mina fina! ♥ Hoppas att ni har sovit gott och är laddade veckan :) 
Jag är så glad över att det är lite svalare ute. Ingen bra kombo att vara supersvullen i hettan! 
Snart ska jag ta mig iväg till C för att få fina fransar, igen. Har fått frågor om hur ofta jag fyller på och det är lite olika, men det bästa brukar vara två gånger i månaden. Ibland blir det oftare, ibland inte. Beror lite på mina egna fransar :) 
 
Efter det, i eftermiddag, ska jag rulla ner mot min frisör för att bli fin i håret. Att gå dit en gång i månaden är det bästa jag har infört för mig själv, faktiskt! Jag började gå hos Emma på Studio 22  2014, och har gått där en gång i månaden sedan dess. Det är verkligen en boost för mig. Vardagslyx helt klart. ♥
 
Kan skriva lite kort om gårdagen btw! Det blev en superlyckad dag trots lackande energi på mig. Ryss hade som vanligt missbedömt storleken på smörgåstårtorna som vi beställt så vi kom ut från Ica med mat till 30 pers. Kul på 8 pers haha. Jaja :) 
Jag fick en så otroligt fin (och lång haha) bukett på morgonen som jag fotar senare. Var dock tvungen att kapa rosorna då jag inte hittade en passande vas. Vet inte om v tävlar mot sig själv varje år med att ge finare och finare buketter men det börjar gå lite överstyr tror jag haha :) Får lägga upp lite bilder från tidigare årsdagar så ser ni samma mönster som jag!  
 
Bäst att jag ökar här. Kan ju absolut inte gå fort what so ever så ingen idé att försöka sig på det bara för att tiden springer iväg. Ha en fin dag hjärtan så hörs vi, kram ♥
1

blackberries

Dagens frukost! Havre/Chia-gröt med lite mosad banan, blåbärssylt (lättsockrad) och björnbär! Behöver jag säga att detta var drömmigt gott? Apelsinen med några fler fick bli juice. 
 
God morgon ♥ Har ni sovit gott? 
Här hemma sover vi himla oroligt båda två och så vaknar vi ändå typ 05:30 trots noll sömn. Förstår inte hur det går ihop men jag har verkligen inte sovit en hel natt på hur länge som helst. Inte v heller. Imorse sa han dock att han tror att det är pappanerver. Jag drömmer om bebis nästan varje natt så det ligger nog något i det! 
Vi är så himla förväntansfulla och pirriga. Och så firar vi ju 7 år idag. :) 
 
Idag ska vi fira lite ihop med familjen ♥
 
Och på tal om att fira; Grattis på din dag Lena! Du är en ängel! 
 
Ha en fin dag hjärtan så hörs vi snart igen. 
2