warmcotton

Lite påfyllning på parfymfronten fick följa med hem häromdagen :) Ständig fav hos mig ♥ Luktar såå gott! Har fått lägga undan vissa parfymer som jag brukar tycka om då magen vänder sig ut och in av vissa dofter nu. Hoppas på att jag "tål" dem senare. :) 

God morgon mina fina! ♥ Hoppas att ni har sovit gott och är laddade veckan :) 
Jag är så glad över att det är lite svalare ute. Ingen bra kombo att vara supersvullen i hettan! 
Snart ska jag ta mig iväg till C för att få fina fransar, igen. Har fått frågor om hur ofta jag fyller på och det är lite olika, men det bästa brukar vara två gånger i månaden. Ibland blir det oftare, ibland inte. Beror lite på mina egna fransar :) 
 
Efter det, i eftermiddag, ska jag rulla ner mot min frisör för att bli fin i håret. Att gå dit en gång i månaden är det bästa jag har infört för mig själv, faktiskt! Jag började gå hos Emma på Studio 22  2014, och har gått där en gång i månaden sedan dess. Det är verkligen en boost för mig. Vardagslyx helt klart. ♥
 
Kan skriva lite kort om gårdagen btw! Det blev en superlyckad dag trots lackande energi på mig. Ryss hade som vanligt missbedömt storleken på smörgåstårtorna som vi beställt så vi kom ut från Ica med mat till 30 pers. Kul på 8 pers haha. Jaja :) 
Jag fick en så otroligt fin (och lång haha) bukett på morgonen som jag fotar senare. Var dock tvungen att kapa rosorna då jag inte hittade en passande vas. Vet inte om v tävlar mot sig själv varje år med att ge finare och finare buketter men det börjar gå lite överstyr tror jag haha :) Får lägga upp lite bilder från tidigare årsdagar så ser ni samma mönster som jag!  
 
Bäst att jag ökar här. Kan ju absolut inte gå fort what so ever så ingen idé att försöka sig på det bara för att tiden springer iväg. Ha en fin dag hjärtan så hörs vi, kram ♥
1
Dixi Wonderland

Lycka till hos frissan, skönt att bli ompysslad :D