nowitallbegins

God morgon kompisar! ♥ 
Dagens frukost blev prickig. Värmde på blåbär och hällde över lite grekisk yougurt. Sen ett stooort glas med eko juice Black Currant - min nya favvo, SÅ GOD! 
 
Jag tog mig iväg på en liten runda med Cindy igår. En promenad om dagen är liksom heligt för mig. Vovve får ju sina små promenader men hon behöver sträcka på benen hon med. :)
 
Idag ska jag fortsätta att ta det lugnt. Förbereda matlådor och äta en god Ceasar sen. 
Och så ska jag säga hejdå till övervåningen, då den i princip försvinner i veckan, för att säga hej till en ny såklart. 
 
Nu ska jag in i duschen. Vi får besök här snart och ni kan inte gissa hur jag ser ut i håret.. Jag somnade med en toffs fint ihopvirad i nacken för att baka de bästa vågorna i håret till idag. Den där toffsen var på sidan när jag vaknade. No words needed för hur "fint" håret är idag... Brukar fungera bra annars dock haha! 
Fruits

yslfavs

God morgon finisar! ♥
Vet att jag har tipsat om dessa läppstift ovan tidigare, men eftersom att jag fick en fråga om just läppstift häromdagen så kör jag igen :) Mitt favvo från Chanel i ljusrosa har slutat att tillverkas, och på den vägen snöade jag in mig på YSL istället :) Idag ska jag på jakt efter en ny nyans, om jag orkar.  
 
Jag sov så dåligt inatt. Det kan bero på att jag somnade 20:00 och vaknade 00:00 pigg som en mört! Somnade om efter mycket om och men och vaknade igen vid 04, 05 och så gick jag upp 06:00. 
Rensade bland massor kläder och bar ner till nedervåningen. Kommer skänka bort massor igen. 
 
Idag, förutom att packa och försöka ta mig iväg till lite affärer, ska jag bara ta det lugnt. Tröttheten efter lunginflammationerna har gjort sig påmind och jag måste lyssna på kroppen mer. En promenad borde jag få till dock men sen blir det serier på datorn hela kvällen. Jag räknade lite snabbt och jag tror att det är 6 lunginflammationer jag har haft nu på ganska kort tid. Det är inte konstigt att jag är lite slut! 
 
Positv energi har jag så att det räcker och blir över dock ♥ :) Vi hörs lite senare. 
ysl
1

studio22

Emma, på Studio 22 i Linköping, lägger alltid i en kur i håret i slutet. Den gör underverk! Kuren ser ni på bilden i mitten, annars är det bara att fråga i salongen vilken kur det är jag brukar använda :) 
Ni MÅSTE testa! Håret blir helt mjukt och glansigt - Plus att håret blir starkare. Toppen för oss som färgar mycket eller bara vill ge håret en rejäl boost! ♥ Tips från coachen! :)  
REDKEN - Studio 22
3