trueprincessday

När man möter upp Bella och får sin andra frukost innan Chanel, perf. 

Fina fina Bella ♥
Fira lite på Strandvägen efter LV och Chanel. Jättegott var det och himla trevlig personal. 
"Champagnen är slut" = missnöjd v. Sjukt dåligt haha. 
Och så hittade jag min drömväska igår. Den ÄR verkligen drömmig och jag är ensam om att ha den. 
Är supernöjd och föll direkt när jag såg den. 4x.000 kr är mycket för en väska - jag ser det som en investering. Dessutom firar vi stort jag och v så denna var perfekt. Bilder kommer givetvis.  Hittade lite godbitar från LV med. 
 
Hej hjärtisar! ♥ Hur mår ni? Här hemma är vi jättetrötta. Vi checkade ut efter frukosten imorse för att slippa den värsta trafiken. Jag somnade i bilen, vaknade helt fel i nacken av en superglad Cindy. Är lite stel sen igår, men mer om det i ett annat inlägg. 
 
Idag ska jag och v bara ta det lugnt. Vi har ätit lite gott här hemma och fikat. Tagit en lång power-nap. Nu ska vi bara kolla serier och slappa till det är kväll. Sov bara två timmar inatt av olika anledningar.. Dagen igår samt kvällen förtjänar ett eget inlägg - minnen för livet. 
Har haft en så himla fin helg, men även mått pyton till och från. 
 
Får skriva lite mer senare ev. imorgon. Är skapligt mossig. 
Önskar er en fin kväll hjärtan ♥
Chanel - Louis Vuitton

breakiiiieee

God morgon vänner ♥ Har ni sovit gott? :) Det har vi. Eller v har väl det. Jag är som en kamin på nätterna och fick gå upp 180 gånger. Men några timmar fick jag allt :) 

Gick ner och åt frukost tidigt istället för att ta upp. Kunde inte bestämma mig. Jättemysigt i vanlig ordning. Dock fungerar jag och matos inte så bra just nu, så det blev en ganska snabb visit där nere.

Nu ska jag fixa mig lite för att senare traska ner mot favvisarna. Är livrädd för allt jag läst ang uppmaningar till polisen om vapen.. Så hemskt att behöva gå och vara rädd för dåd. Vet att man inte ska vara rädd, men jag tycker att det är lite obehagligt här nu idag. 

Hörs senare hjärtan. Bäst att öka lite här. Kram 

 

 
Louis Vuitton

Sthlm

(Utsikt just nu, standard från Vapiano + en liten skymt av min nya sjal från Hermès :) ) 
Hej på er mina fina hjärtan! ♥ Hoppas att ni har en fin fredag i solskenet :) 
 
V överraskade mig med en weekend i storstaden denna helg, igen. Han skämmer bort mig rejält och jag njuter av ett himla fint rum/svit med desto finare utsikt + room service. Vi gjorde stan på förmiddagen. Åt lunch på Vapiano - standard. Mötte upp I innan och lunchade tillsammans. Han var SÅ saknad. Så otroligt fin människa verkligen. Vän för livet, helt klart. 
Efter några timmar började mina ben ge upp. Tur för mig att jag har världens finaste killar vid min sida. I körde tillbaka mig till hotellet. Klagar inte över bilresorna här direkt, det är ren njutning att åka hans bilar. Riktig ryss-standard haha ♥ 
 
Nu har jag vaknat från en p-nap på en timme. Tänkte beställa upp något gott snart. Frågan är bara vad? Fick till svar från den supertrevliga personalen att de kan ordna ALLT. Känner mig alltid välkommen tillbaka här, bästa. 
Frågan är bara vad som kan gå ner? Har än så länge fått i mig en liten sallad, sura godisar samt typ fem st nötter och en juice. Hmmmm. Tips, någon? :) V kommer tillbaka hit snart. Han tycker jag är knäpp som inte kan komma på något när jag kan välja vad jag vill och det slutar alltid med att han får äta upp min mat haha. Jaja. Får fundera vidare här helt enkelt. :)
 
Imorgon ska jag ta frukosten på rummet tror jag och sen gå till LV och Chanel! Vill helst dela på mig så att jag kan vara vid båda samtidigt, vid öppning. Det går ju tyvärr inte haha så jag får hoppas på det bästa och att jag orkar båda på en gång och slipper allt för lång väntan. 
 
Hörs imorgon igen fina. Ta hand om er 
Hermês - Louis Vuitton