yesterday's

Blus i ren silke (SÅ skööön), slacks som typ är de enda jag vill använda då dem inte sitter åt, favvoskorna på ofc! Klocka från Burberry, armband från Hermês. Och så Cèlineväskan. Tycker den grå nyansen är så fin. Fungerar till det mesta :) Bra köp helt klart!
 
Jag mådde SÅ himla illa igår så jag fick snällt åka hem efter en timme. Det var kvavt, jag var yr, det var disco i bröstet.. Ingen bra kombo helt enkelt. Jag hann iallafall välja ut det vi skulle köpa. Sen blev det soffan och en kycklingsallad som knappt gick ner.
 
Senare bar det iväg till svärföräldrarna i ovädret.
Jag var så himla rädd när jag satt ensam här i huset och åskan dundrade utanför. Det ekar så mycket där uppe i och med att det är tomt.  Himla läskigt var det och jag ringde till v ca 130 gånger haha för att försäkra mig om att han skulle komma hem snart. 
Väl hos svärföräldrarna fikade vi lite med mackor och v åt mat. Jag har dille på en speciell blåbärssylt/marmelad så det var det som agerade pålägg :) Sen fick jag med mig en burk hem + ett par kilo jordgubbar, haha ♥ Jag älskar mina ryssar
 
Somnade som en stock hemma och vaknade 06:00 imorse. Trötttjejhej!
 
Hörs lite senare vänner! Jag måste ordna lite mellis här, typ jordgubbar och vaniljkvarg :) Lilla C växer så att det knakar - och det känns. Så, bäst att fylla på depåerna lite!  
Cèline - Hermês
2

lovefruits

Fav i repris från i våras. Åt liknande imorse minus smoothien. ÄLSKAR frukt! Jordgubbarna nu är ju sååå goda! Har ätit säkert ett paket om dagen. Bra med järn ju... :)
 
God morgon hjärtan! ♥ Hoppas att ni har sovit gott! 
Idag kommer det vara full rulle här då vi måste åka och köpa garderober och innerdörrar. Jag vill ha vita skjutpartier överallt och så klassiska dörrar som möjligt. Är så kräsen så det skulle inte förvåna mig om vi måste leta land och rike runt innan jag blir nöjd. Jaja. En liten sväng blir det idag iallafall. Och säkerligen något stopp för sallad. 
 
Tar lite bilder under dagen så hörs vi senare finisar :)
Fruits

heavy

Hoppas att ni är okej med lite mobilbilder dessa dagar. ♥ Supersvullen tjej hej! Utväxten åker på fredag för er som undrar :) Håret växer så himlans snabbt nu! Går ju 1 gång i månaden till frisören men nu skulle jag behöva gå varannan vecka.
 
Idag har jag verkligen känt mig SÅ svullen. Mina ben smärtar seriöst och mina fötter ser ut som två heffaklumpar! Ska peela mig snart och lägga upp fötterna högt. Obehagligt! Jag har försökt att ta det lugnt idag och sov en timme på dagen. Har ändå varit helt mossig och knappt klarat av något alls. Mått så illa och fått tvinga i mig små små måltider två gånger under dagen. :( Klarade iallafall av att ta mig till gravarna och "hälsa på" min farbror som skulle fyllt år idag vilket jag är tacksam över. Trodde inte att jag skulle fixa bilresan men det gick bra till slut. 
 
..Om jag ändå är igång och klagar här så har jag blivit så framtung (ursäkta infon) att min rygg/skuldror gör ont. 
Har fått gå upp till E från C - AJ! Hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite nu för det är inte skoj att behöva köpa nya bh:ar varje vecka. Har packat undan alla i C nu då de bara tar plats. Hoppas verkligen att jag blir mig själv efteråt sen igen. C har känts stort innan för min kropp så detta är sjukt :( Ser rätt sjukt ut också kan jag säga. Har fått flera obekväma frågor denna vecka ang operationer från folk som inte sett mig på ett tag och inte vet att jag är preg- på den nivån är det. Trivs inte alls. 
Jaja. Det är temporärt får vi hoppas :) 
Och härmed avslutar jag klagostunden hah! 
 
Hur mår ni hjärtan? Har ni haft en fin midsommarhelg? Vädret har ju varit helt amazing! 
Önskar er en fin kväll. Nu ska jag starta projekt peela kroppen och lindra svullnaden. 
Hörs finisar! 
Louis Vuitton