oldie

Outfit från i vintras. ♥
 
God morgon hjärtan, sovit gott? Det har jag, vilket känns så himla skönt! :) Gick upp tidigt och försökte pilla i mig frukost för att kunna svälja 3943 st olika mediciner.. hua bläää. Sedan gick jag tillbaka till sängen, bunkrade upp med så många kuddar jag kunde hitta, tvingade upp älgen som sällskap och kikade på film. 
Snart ska jag upp igen och göra ett litet försök till fruktfat tror jag. Dock finns det bara 1 apelsin och 1 äpple hemma vad gäller frukt.. Kommer helt ur fas när jag inte kan handla som vanligt eller har aptit. Får skriva en fruktlista till ryss sen helt enkelt. Längtar så mycket till min energi är tillbaka och framförallt saknar jag att ha ett fungerande hjärta som kan bete. Men, den som väntar på något gott.. :) 
 
Ville mest in och säga hej.. ♥ Wish me luck med mitt försök till fruktfat nu då. :) 

update

Hej hjärtisar! ♥ Kul att ni tittar in här varje dag trots min ganska så glesa uppdatering! Tack! ♥
 
Som ni förstått vid det här laget så mår jag allt annat än hallon. Jag är inte redo för att berätta om vad som hänt men det kommer när allt har landat lite. Kom just hem från US igen och behöver nu tid för återhämtning och vila. Detta kommer verkligen att bli en utmaning och varje dag känns som en prövning i sig. Men, skam den som ger sig! Jag SKA klara detta. Våren samt en tid framöver kommer att vara tuff, det är jag inställd på. Det blandat med positivt tänkande blir nog det bästa möjliga för mig. 
Tur för mig att jag har v vid min sida. Och himla bra läkare. 
 
Nu ska jag försöka ta mig till ett Apotek och hämta ut nya medciner. Kön på US Apotek var sinnes! 24 nr före mig var liksom inte ok. Sedan blir det att fortsätta halvsova framför dåliga serier. TIPS på någon bra dokumentär mottages tacksamt! Jag vill se något vettigt när jag spenderar dagarna liggandes, inte massor skräp. 
 
Vi hörs när vi hörs finisar ♥

details

Gårdagens minikik på dagens.
 
God morgon hjärtan, sovit gott? ♥ Jag vaknade som vanligt 05:00 - jag har någon inbyggd väckarklocka. Låg kvar till 06:00 ändå och fick sedan frukost på sängen av v. :)
 
Idag är det supergrått och tråkigt ute! Energinivån är dessutom noll... Vill verkligen komma ut och gå lite eller åka och köpa en ny koja till älgen. Och så måste jag välja badrumsinredning...... Har hittat till ett badrum men jag tror att jag är för kräsen. Problemet är att v också är sjukt kräsen. Vi har hela dagen på oss att bläddra i alla kataloger vi fått med oss hem, så vi borde ju kunna bli klara under dagen :)
 
 
För övrigt så blir jag himla less när jag blir dålig. Jag har dock insett att miljön jag vistas i om dagarna inte är den bästa för mina lungor och mitt immunförsvar. Även om jag mår bättre än vad jag gjorde 2013 så har jag liksom ingen toleransnivå alls. Jag blir inte lite sjuk; jag blir väldigt sjuk snabbt av bara en liten förkylning t ex.. Och så tar det en himla tid att återhämta mig. Aja, åkte på en rejäl dipp nu men snart är jag tillbaka igen! Nog med klagandet! Note to self..
 
 
Btw.. Det kom inte en enda liten påskkärring hit igår :( Vi hade bunkrat upp med maaassor med godis (inslaget ofc) och söta påskägg till alla grannbarn. Dock ser ju våran tomt ut som ett slagfält och övervåningen står ju helt tom. För det var väl igår de brukar gå runt?!
Får helt enkelt dela ut godiset istället :)