details

Gårdagens minikik på dagens.
 
God morgon hjärtan, sovit gott? ♥ Jag vaknade som vanligt 05:00 - jag har någon inbyggd väckarklocka. Låg kvar till 06:00 ändå och fick sedan frukost på sängen av v. :)
 
Idag är det supergrått och tråkigt ute! Energinivån är dessutom noll... Vill verkligen komma ut och gå lite eller åka och köpa en ny koja till älgen. Och så måste jag välja badrumsinredning...... Har hittat till ett badrum men jag tror att jag är för kräsen. Problemet är att v också är sjukt kräsen. Vi har hela dagen på oss att bläddra i alla kataloger vi fått med oss hem, så vi borde ju kunna bli klara under dagen :)
 
 
För övrigt så blir jag himla less när jag blir dålig. Jag har dock insett att miljön jag vistas i om dagarna inte är den bästa för mina lungor och mitt immunförsvar. Även om jag mår bättre än vad jag gjorde 2013 så har jag liksom ingen toleransnivå alls. Jag blir inte lite sjuk; jag blir väldigt sjuk snabbt av bara en liten förkylning t ex.. Och så tar det en himla tid att återhämta mig. Aja, åkte på en rejäl dipp nu men snart är jag tillbaka igen! Nog med klagandet! Note to self..
 
 
Btw.. Det kom inte en enda liten påskkärring hit igår :( Vi hade bunkrat upp med maaassor med godis (inslaget ofc) och söta påskägg till alla grannbarn. Dock ser ju våran tomt ut som ett slagfält och övervåningen står ju helt tom. För det var väl igår de brukar gå runt?!
Får helt enkelt dela ut godiset istället :)