grateful

V i väntan på vår lunch. ♥
 
Hej hjärtan! Hoppas att ni har haft en fin dag. :) 
 
Jag och ryss har varit hos barnmorskan idag på förmiddagen. Alltså hon är så himla bra! Är SÅ glad och tacksam över att ha henne! Världens bästa. ♥ 
Efter det tog vi bilen till stan, trots att det är så nära. Jag har haft jobbiga dagar med illamående och hattig puls så det var lika bra. Väl på stan gick vi till Storan för lite lunch på verandan. Så himla mysigt! Vi skålade i Pepsi för vår lilla bebbe och åt god mat. Jag tog en Ceasar (utan bacon och krutonger ofc) och ryss tog någon köttbit. Trots illamående fick jag i mig halva så jag blev nöjd :) Supergott, som alltid där! Och personalen är så trevlig. Tips! :) 
 
Efter det gick vi på ett möte (hemligt än så länge men ni kommer se vad det handlar om snart), det gick över förväntan så det känns väldigt bra. :) 
Nöjda rullade vi vidare till Babyproffsen. Här någonstans började min energi sina, men en dricka på det så var jag igång igen, åtminstone en stund.. Tur var väl det för det tog över en timme där inne. Jag har ju bestämt mig för vilken vagn vi ska ha.. Ryss gick dock wild och kläcker "vi beställer ALLT härifrån nu så det är gjort, har du tid en stund..?". Ryss upp i dagen! Det blev en himla lång lista och nota, stackars kvinnan som hjälpte oss. Men nu är det mesta ordnat, bara småsaker kvar. Jag valde varpå v kom med följdfrågan; är den/det bäst? Aja, det var himla skoj där inne iallafall och kvinnan fick sig nog ett skratt eller två åt oss. Men det bjuder vi på :) 
 
Nu ska jag bädda ner mig här. En chiamacka fick det bli till kvällsmat, mår för illa :( Så jobbigt att försöka tvinga i sig något när man mår så himlans illa :( blä! 
 
Aja, bäst att lägga sig som sagt. Vi hörs imorgon igen! Jag ska försöka ordna till den där frågestunden med.. ♥