yesterday's

På g till Studio 22 med mami, med favsen on givetvis! 
Bunkrat upp med fika från EH på salongen i vanlig ordning :) 
Och där åkte det långa håret av. 
Kul att jag kan ha alla mina slacks fortfarande. Supersköna byxor ju! Inte tajta någonstans men ändå rätt classy! Här ser ni en skymt av vad som låg i den andra Hermésboxen ♥
Känslan när man upptäcker att man gått med öppen väska.. Och så tjatade jag på mami hela tiden "stäng din väska, stäng din väska!" haha jisses. Jag var så yr igår. 
 
Hej mina fina hjärtan, sovit gott? ♥
Det har jag, trots att jag måste gå upp varje natt, minst fem gånger. Denna natt var inget undantag, men jag har vant mig på något vis! 
Ryss väckte mig 06:30 och hade gjort frukost, så gulligt! Och väldigt uppskattat, jag var superhungrig! Jag kunde inte äta så mycket igår, bara knäcke, ägg och smoothie. Försökte med soyakorv på kvällen men det gick inte så bra. VIssa dagar är sämre än andra vad gäller illamåendet, helt enkelt. Idag hoppas jag på att få i mig lite mer. 
Jag är så yr i huvudet, misstänker att det är mina låga blodvärden som gör sig påminda. 
 
Igår skulle jag ju börjat med, ja ni ser ju, yrpannan.se här.
Jag och mami åkte till salongen vid 13. Köpte på oss massa fika och så sprang tiden iväg. Mitt hår åkte av, superskönt och fräscht! Kort lite beachblont är det nu, jättefint! Är väldigt nöjd, som vanligt. Mami fick sina behandlingar, produkter och sin klippning av mig i Morsdags-present! Ni har väl inte glömt bort Mors-dag imorgon? :) 
Samtidigt kom min syster upp till salongen med blommor och choklad till lilla mami, hon blev riktigt glad :)
Efter att vi blivit fina i håret gick vi på stan en sväng. Jag köpte med lite fina blusar i större storlek som jag kan ha nu och i sommar, och så en hel del bebisgrejer. Kanske ska lugna mig lite nu haha. Bebisen har sjukt mycket kläder och annat redan nu! Men det är ju så himla mysigt ♥
Mami köpte en jättefin outfit, riktigt chic blev hon! 
 
Idag ska jag följa med ryss på diverse ärenden, bara för att hinna umgås lite. Det blir mycket med huset nu givetvis, varenda dag. Så, man får passa på att fika eller ta en lunch mitt i allt när tillfälle ges :) 
Jag är så stolt över honom! Och över vårat hus. Det blir så otroligt fint! Jag älskar det. 
 
Nu är det dags att svira om till något vettigt här. Ha en fin lördag alla. Och ni som dansar bal, lycka till och ha det fantastiskt! ♥ 
Studio 22
2
josephine Asplund

Snyggt=) Hoppas du får en fin lördag, kram<3

Svar: Tack detsamma <3 :)
victoriaestelle.se

Charlotte

Hej

Ramlade in här av en slump. Är barndomsvän till Vitalij:) Ville bara tipsa om åksjukearmband. (Du kanske redan har testat) Köpte mina för två dagar sen och jag har inte mått illa alls under två dagar. Så underbart.

Lycka till med allt

Svar: Hej! Tack snälla för ditt tips! Det var det första jag bad v köpa när illamåendet kom som en vägg i början av mars. Fungerar sådär men kul att det fungerar till dig! :)

Tack, detsamma! Kram
victoriaestelle.se