victoria20

Inlägget är i samarbete med Glammom.se
Vill bara påminna om att ni får 20% rabatt på HELA sortimentet hos Glammom.se om ni uppger victoria20 i kassan. Hur bra som helst ju! :) De har väldigt brett sortiment och även träningskläder för gravida vilket jag saknade nu i slutet under min graviditet. 
 
Happy shopping darls ♥
glammomSE
1

list

 I väntan på bebis får ni ta del av en lista här. Puss på er mina fina hjärtan ♥

 1. HUR GAMMAL ÄR DU. Jag är 27 år
 2. HUR GAMMAL KÄNNER DU DIG. Har alltid varit lillgammal och känner mig nog lite mitt emellan min ålder och 100 typ. 
 3. VAR BOR DU. I Linköping, Hjulsbro. 
 4. VAD HAR DU GJORT IDAG. Nu är ju klockan bara 08:15. Jag gick upp vid 06 efter att ha varit uppe till och från hela natten. Dagen kommer gå åt att vila och samla krafter. Mami kommer hit en stund och kanske tar med sig Cindy hem. Vet inte hur länge jag klarar att vara hemma nämligen.
 5. SOMMAR, HÖST, VINTER ELLER VÅR. Vår, helt klart. Ljuset och alla färger kommer tillbaka. Fåglarna kvittrar och finns det något bättre än att sitta och njuta i vårsolen och höra fåglarna? #Adga 67
 6. ÄR DU BEROENDE AV NÅGONTING. Ja. Frukt och kaffe. Jag älskar frukt och jag älskar kaffe. End of story
   
 7. NÄMN TRE SAKER MAN KANSKE INTE VET OM DIG Jag lärde mig läsa när jag var 3,5 år. Skrev även en bok som liten haha på skoj som handlade om frukter faktiskt hahah, som jag sen läste upp på dagis under en lässtund. Kände mig sååå gammal då minns jag haha. Jag lärde mig även skriva och räkna tidigt innan 4 år och har alltid varit intresserad av siffror. Började skolan tidigare än mina jämngamla. Jag älskar att måla och spela piano. Behöver jag tänka på annat och inte har möjlighet att jogga/träna bort stress och annat för att varva ner så är penna och papper bäst. Piano är med balsam för själen. På tal om piano så vet jag inte hur jag lärde mig spela. Jag kan inte spela efter noter utan spelar efter gehör efter att jag hört en låt. Ett mål är att lära mig noter med. Skulle ju vara bra kanske? Jag vill gärna äta mer veganskt eller kanske bli vegan helt. Jag äter ju inte rött kött eller fläsk nu utan endast fisk och fågel - vilket dock sker sällan kanske max en gång i veckan. Annars äter jag helvegetariskt helst. Vegan på längre sikt är absolut något jag strävar efter.
 8. VAR I VÄRLDEN SKULLE DU VILJA BEFINNA DIG JUST NU. Hemma igen, med min bebis. Alltså den tanken ♥ 
 9. VAD ÄR DU PÅ FÖR HUMÖR JUST NU. Jag är förväntansfull men ändå så utmattad att jag är ledsen. Mitt hjärta strular och jag är lite orolig över hur allt ska gå. I övrigt är jag glad att jag hann träffa bästis en liten stund igår innan allt hoppade igång igen. 
 10. VILKET ÄR DITT FAVORITGODIS. Helt klart färska hallon men jag antar att frågan avser riktigt godis så lakrits alla dagar. Nu under graviditeten har jag fått dille på mintchoklad med. 
   
 11. VILKEN ÄR DIN FAVORITBUTIK. LV och Chanel <3 Vad gäller mer budgetalternativ så är det MQ, Zara, H&M.  
   
 12. ÄR DU MORGON- ELLER KVÄLLSMÄNNISKA Morgonmänniska helt klart! Jag vaknar alltid tidigt, runt 5-6. jag får alltid mycket gjort och känner mig som mest effektiv på morgonen och har mest skärpa då. 
 13. HAR DU BLIVIT SYDD NÅGON GÅNG. Väldigt udda fråga såhär en bit in i frågehögen? Nej, det har jag inte. Ihoptejpad haha  har jag blivit men det räckte med det. 
 14. VEM GJORDE SENAST NÅGOT EXTRA SPECIELLT FÖR DIG. Finaste Linnéa och Sara.♥                              V gör ofta något speciellt för mig. Jag blir så bortskämd. 
 15. ÄR DU BLYG Nej.. Jag är inte den som hörs mest i rummet i en grupp ett första möte dock. Tänker mycket och pratar sen.
 16. VAD HETER DU I ANDRA NAMN Lisa Estelle
 17. VILL DU GIFTA DIG Med v ja. Annars kan det vara. 
 18. HAR DU NÅGOT SMEKNAMN Mickan/Vickan/Vic/Vicky
 19. BÄST EFTER JOBBET Pussa på v och sen att snöra på skorna och ta en springtur. Känslan efteråt är ju oslagbar! 
 20. FAVORITMAT Tänkte skriva frukt alla dagar men det räknas visst inte som mat… Nu under graviditeten har favoriten varit frukt alla gånger. Avokado har ju gått bra med men har nog inte haft någon favoritmat direkt under dessa 9 månader. Tidigare skulle jag nog sagt typ hallomisallad med lax eller något sådant :) 
Chanel - Fruits - Louis Vuitton

mondaywithmybest

Hej hjärtan!
Förstår att många kikar in och undrar när bebis tittar ut men jag kommer slänga upp en snabb update innan i den mån jag kan. Dock är det på g och denna blivande mami är helt slut. Följde med bästis till stan en snabbis imorse. Handlade massa kul på Polarn & Pyret där min lille bebis är stammis sedan länge. Sedan köpte vi med sallad hem. Fick i mig typ halva iallafall men började få så jobbiga förvärkar igen så jag la mig i soffan en stund hos bästis och myste med henne och denna sötnos nedan: 
Eftersom att förvärkarna bara blev jobbigare och tätare så ringde jag hem ryss och bad honom lägga in våra väskor i bilen. Sedan fick han komma och hämta mig. 
Och nu sitter jag och försöker vila med min svansbebis hemma. Har ont som tusan och får huvudvärk av allt.Tror att jag ska försöka sova en stund faktiskt. Jag behöver verkligen det. Kul tajming att stenfirman kommer och ordnar med våran diskho snart. Jag har för ont för att orka bry mig så de får hållas en liten stund. Kommer skratta åt allt detta senare tror jag. Jag tar verkligen envis som en åsna till en helt ny nivå. 
 
Hade inte suttit fel med detta fruktfat sen som jag och bästis gjorde häromdagen till min minibabyshower som tjejerna hade ordnat till mig ♥ Det visste jag ju inte när jag satt och hackade ekofrukt för ett helt kompani haha. 
Nu fick ni en snabb-update om läget. Jag vet inte när jag tittar in igen men ni får ha överseende med att det kanske blir lite glesare här dessa dagar. 
 
Kram på er mina fina. Tack för att ni tittar in här varje dag ♥ 
Louis Vuitton
1