pinkoctober

God morgon mina fina. Fredag redan, hur skönt är inte det? :) Tänkte börja dagen med att tipsa om att Glammom har 20% rabatt på allt rosa veckan ut, ange kod: oktober20.
Min favorit är modellen Grace och jag har den i svart, vit och rosa - som ni ser här ovan :) Den finns att hitta HÄR :) 

Det blev en lång natt för mig och när v väckte mig vid 06 imorse hade jag knappt somnat än. Han låg och klappade mig på huvudet, pillade i håret och masserade mig inatt. Älskade v. Innan han gick sa han att jag skulle fundera ut något fredagsmys, och det låter perfekt. Innan det ska jag in till stan för en liten fika. Efter det tar vi fredag här hemma och myser ner oss i sängen igen. Ska försöka få lite vila mitt på dagen eftersom att jag har sådana förvärkar v a r e n d a natt. Trodde att vi skulle behöva åka in inatt. Andas genom smärtan men magen har sjunkit så mycket dessa dagar så trycket nedåt är enormt - ursäkta infon hah. Ska försöka kriga på så länge jag kan hemma, men att något är på gång är det ju ingen tvekan om iallafall. Hoppas att den lilla kan hålla sig inne till utsatt, vore ju skönt för denna blivande mami (som fortfarande inte packat klart BB-väskan.......). Ska bli spännande att se vad min bm säger på måndag. ♥
 
Nu måste jag kila här. Tänkte försöka piffa till detta trötta ansikte. Får se om lite smink kan göra under idag. :) 
glammomSE
1
ANNAWII ♥

Hej finaste! har också haft problem med att kommentera typ alla Blogg.se-bloggar inklusive din så jag hoppas det går nu!

Läser din blogg först av alla nu på morgonen då vi är i sån lik fas just nu. Håller på bli tokig av väntan, längtan och smärta men snart får både du och jag vår belöning!

Fick lite "belöning" i dag efter världens hemskaste morgon då vi blev akutskickade till UL från barnmorskan då magen krympt för fort (låg låååååångt under understa strecket) och jag gått ner i vikt men efter 1,5 timmes väntan och undersökning visade det sig att lillan mår super och är helt normalviktig. Så skönt! Fick även en ultraljudsbild på henne i 3D så nu vet jag lite hur ansiktet ser ut och jag gråter typ bara jag ser det.

Nu hoppas jag hon vill komma ut i helgen så mamman får börja ta hand om sig själv också för både din och min kropp har nog fått ta många smällar genom våra graviditeter.

Stor kram finaste och hoppas ni får till lite fredagsmys <3

Svar: Åh, detsamma till dig. Går alltid in på din blogg först för vi båda är i så lika situation nu. Spännande men superjobbigt att vänta haha. Ja snart, snart är vi i mål! <3
Men oj! Det måste varit hemskt oroligt att vänta så länge, men skönt att se att lillan mår toppen! Ang. att gå ner i vikt; det har jag med gjort nu men min lilla växer med som han ska. Känns skönt att veta :)
Åh jag såg bilden på insta. Kan tänka mig att det måste varit fantastiskt att se den lilla! <3 Ja jag håller verkligen tummarna för att din lilltjeja kommer ut nu till helgen. Sen blir det projekt återuppbygga mamman. <3 Kroppen känns ju inte super direkt denna tid.

Ta hand om dig nu så fortsätter jag att hålla tummarna här borta :) Tack för din kommentar <3 Blev jätteglad <3 Kram!
victoriaestelle.se