favforsure

God morgon vänner ♥ Min dag började med ett stort glas utav denna goding ovan. 
 
Igår hände inte så mycket här på bloggen men desto mer här hemma :) Världens bästa Linnéa kom förbi med hennes lilla E. Det var supermysigt. Jag hade förberett ganska så bloggvänlig lunch med ännu mer bloggvänlig efterrätt. Meeen glömde att ta kort.
Måste nästan göra om allt i veckan då det blev himla gott. :) 
Hur som helst så sprang verkligen timmarna förbi med mitt fina sällskap här. 
 
När v kom hem och L åkt hemåt åkte vi och handlade massor till hemmet och så hade vi en riktig mysig fredagskväll. Somnade tidigt allihopa ♥
 
Idag fyller min älskade mini 6 månader så vi ska ha ett litet kalas för honom här hemma. Tar lite bilder under dagen så hörs vi imorgon igen. Ha en fin lördag ♥

G/B

Bra: Här är några utav mina senaste vårtillskott. Blommiga blusen med snörning har ni redan sett på. :) Den visade sig för övrigt vara toppen att amma i.  
 
Bra: Igår körde vi en storrensning här hemma och oj vad skönt det var! Kastade massor och skänkte en hel del också givetvis. Nu är det "bara" dubbelgaraget kvar. 
 
Bra: Hittade sååå mycket fina skor som jag glömt av igår. Hittade även en hel del fina vårkläder men mycket av det var för stort. 
 
Mindre bra: Ja, som punkten ovan kommer in på är mycket kläder jag har för stora nu. Känns tråkigt och himla märkligt då jag inte riktigt vant mig vid denna kropp än. Jag är mycket rakare och smalare nu, men mycket större upptill. Jobbig kombo då nästan inget passar. :( 
 
Mindre bra: Jag gick/halvt sprang in i vår gigantiska köksö i granit igår. Blåmärket på mitt ena höftben är inte nådigt och det gör himla ont! Förstår inte hur jag kunde missa köksön?! Ni som har varit här vet att det går liksom inte. Men tydligen om man heter Vickan och ska damma precis överallt samtidigt. 
2

thursday

Okej hjärtan - jag ska skona er fortsättningsvis (iallafall för ett tag) från alla bowl-bilder. Men alltså d e n n a ♥
Morgonens bowl var den godaste jag någonsin gjort! Hallon, avokado, lite banan, apelsin och ja. Drömmigt god!
Himla synd att jag får jordens hosta av jordgubbarna, de var supergoda verkligen. Jobbar verkligen på att dra ner på kiwi och jordgubbar men det är himla svårt. Mina favs ju! Misstänker dock att jag inte tål dem eftersom att halsen min kliar sönder. 
 
Vad gör ni idag vänner? :)
 
Linköping bjuder på strålande sol, äntligen! Idag planerar vi att vara ute och fixa på tomten en del som ser ut som.. Ja jag hittar inget bra ord men den är kaos efter allt grävande. 
Men, först är det BVC som gäller. Ska bli spännande att se vad mini väger nu. Han är ju inte så mini om vi säger så :) 
Ska bli skönt att ryss slutar lite tidigare idag för övrigt :) Lite vardagslyx sådär! 
 
Tänker att vi hörs lite senare. Önskar er en fin dag. ♥
breakiealavic