beforeandafter

Gårdagens osminkade VIckan innan franspåfyll. Kommer en efterbild idag om ryss ställer upp för laget här och fotar :) Bjuder på att det hänger en bh på kanten av tvättkorgen. :):):) 
Och denna "svartrosa" tröjan är det v som står för, även hans benämning på tröjans nya färgton. Den var klarrosa förut men v färgade den fint ihop med svart tvätt. Bra va? #ryssengördetigen #vköperny
 
Hej på er hjärtan. Hur har ni det idag? ♥
 
Här hemma vaknade jag före mini. Alltså det händer aldrig. Så, jag fick sova fem timmar inatt, vilket är första gången någonsin. Tack älskade mini för det. Trodde inte att det var sant när jag vaknade :) 
Efter en lång frukost begav vi oss ut på rundan. Så skönt att vi alltid kommer upp tidigt, känns som att man får så mycket gjort då och inget slår en runda på morgonen med sol och fågelkvitter. När vi kom hem runt 09 satte jag mig i solen en stund på tomten medan mini sov en stund till i vagnen. Himla skönt! Dock är jag helt fräknig nu trots spf 15 i ansiktet. Blir så himla lätt brun/solbränd. 
 
Ikväll ska jag följa med syster en sväng till stan. Ska passa på att köpa en ny mörkare foundation samt kolla lite fint till mini i vanlig ordning. :) 
 
Ska försöka kika in med ett inlägg senare som sagt. Om inte så hörs vi igen imorgon. 
 
Puss ♥