breakiealavic

Dagens frukost :) En bowl helt i min smak! 1 avokado, 2 dl fryst mango, en skvätt osötad kokosmjölk/dryck, 1/2 banan + saften från 1/2 apelsin --> MIXA ♥ Och toppa med allt gotte du vet :) Jag har toppat med egengjord granola (recept kommer), jordgubbar och chia! 
 
God morgon kompisar. Måndag och ny start :) Är ni som jag och älskar måndagar? Det känns som att man har alla möjligheter framför sig. Det har man ju egentligen varje dag men måndagar är som en ny start.. Typ inte men ja, ni förstår var jag vill komma :) 
 
Idag tänkte jag försöka städa lite i vanlig ordning, men främst få bort påsken ordentligt här hemma och sedan sortera bort de kläder som är för små för mini. I eftermiddag när ryss har slutat ska vi ut en sväng på ett litet äventyr och till kvällen kommer bästis förbi. Så, den här dagen lär gå i ett den med :) 
 
Tänkte försöka kika in senare med dagens outfit, bland annat. Har fått en hel del frågor som trillat in då och då ang kost, träning och vikt. Känner att jag svarar på dem i ett separat inlägg. Så håll ut en stund till ni som frågat ♥  
breakiealavic
1
Mia

Ja, du skrev ju att du hade blivit mindre i kroppen...är det vikten som är lägre nu eller hur har din kropp förändrats. Själv försvann min rumpa tyvärr😞

Svar: Ja det där med rumpan verkar ju klassiskt! Så himlans tråkigt. Svarar på din fråga i ett senare inlägg :)
victoriaestelle.se