G/B

Bra: Här är några utav mina senaste vårtillskott. Blommiga blusen med snörning har ni redan sett på. :) Den visade sig för övrigt vara toppen att amma i.  
 
Bra: Igår körde vi en storrensning här hemma och oj vad skönt det var! Kastade massor och skänkte en hel del också givetvis. Nu är det "bara" dubbelgaraget kvar. 
 
Bra: Hittade sååå mycket fina skor som jag glömt av igår. Hittade även en hel del fina vårkläder men mycket av det var för stort. 
 
Mindre bra: Ja, som punkten ovan kommer in på är mycket kläder jag har för stora nu. Känns tråkigt och himla märkligt då jag inte riktigt vant mig vid denna kropp än. Jag är mycket rakare och smalare nu, men mycket större upptill. Jobbig kombo då nästan inget passar. :( 
 
Mindre bra: Jag gick/halvt sprang in i vår gigantiska köksö i granit igår. Blåmärket på mitt ena höftben är inte nådigt och det gör himla ont! Förstår inte hur jag kunde missa köksön?! Ni som har varit här vet att det går liksom inte. Men tydligen om man heter Vickan och ska damma precis överallt samtidigt. 
2
Anonym

ÅH vart är den ljusrosa toppen ifrån längst ner? SÅ FIN!! Är den med volanger från MQ? Superfint verkligen!!

Svar: Allt är från H&M <3 Tack snälla! :)
victoriaestelle.se

Anonym

JAg älskade alla blusar!! haha så du får gärna skriva inköpsställen :D :D:D

Svar: Allt är från H&M :) Kul att du gillade dem :) <3
victoriaestelle.se