myweekend

Till kvällen i fredags blev det min version av tacomys; burritokyckling, sallad, majs, körsbärstomater och så lite färskost. Himla gott! 
På lördagsmorgonen tidigt tidigt bestämde jag mig för att baka mina cupcakes. Tog en bild innan all dekor var klar. Det var balsam för själen verkligen. Gjorde ju allt i min makt för att glömma fredagsmorgonen FY fy fyyy. 
Ryssarna kom över på lite fika och för att träffa mini självklart. Dock hade han ju lite feber efter vaccinet och var lite ledsen till och från plutten min. 
Till kvällen gjorde jag iordning lite gotte till mig och v. När mini hade somnat för natten satt vi och pratade i flera timmar och dippade upp två gurkor hahah. Supergott var det! ♥
Och så dagens frukost innan jag röjde huuur mycket som helst i garaget. Har varit hur effektiv som helst idag. Städat och lagat mat+många matlådor. Och tränat. Men, så somnade jag ju en timme nyss när jag nattade mini. Så, kontentan är väl att jag körde lite väl hårt idag. Men jag fick feeling när grannarna höll på och så får jag ju krupp av oreda och stök. 
Men nu ikväll ska jag bara ta det lugnt med mina stora hjärtan här, tätt intill. ♥
 
Hörs imorgon igen mina fina. 
(Och vänner? Det som hände i fredags är så himla tråkigt. Kommer inte nämna det i bloggen mer. Inte smart med tanke på hur många som läser). 
Odd Molly - oatmealalavic