todayssofar

Dagens frukost; Chiagröt m mosade blåbär, valnötter och kiwi. Plus en finkaffe och ett glas proviva ofc. Dock måste jag kolla upp varför jag får jordens hosta efter kiwi och jordgubbar. Whhyyyyyyy?! Det är ju sååå gott. 
Bunkrade upp med massor avokado häromdagen och nu är det inte många kvar. Snittar två om dagen hah :) SÅ himlans gott ju! Och så fick en bukett vita tulpaner komma hem också. 
Och kolla vilken fin sjömansdräkt en fin granne kom förbi med igår?! SÅÅÅ himla sött! ♥ Har kikat efter någon liknande till mini nu inför student och sådant som kommer nu i sommar. Denna är ju helt perf! Alltså våra grannar är sååå himla bra. Är väldigt tacksam för det. Trivs himla bra här i Hjulsbro bland pensionärerna hah ♥! Glömmer aldrig när vi köpte huset och jag fick frågan om när mina föräldrar skulle komma hem. Eh. 
 
Så mina hjärtan! Kikar in lite snabbt bara och postar dagens so far! Mini sover en liten mikronap. Han har inte sovit alls bra inatt, inte jag heller. Tror jag lyckades skrapa ihop två timmar och så 30 min imorse innan v gick till jobbet. Alltså dessa tänder. Hoppas på en bättre natt nu. 
 
Senare väntar finbesök här hemma utav en saknad J med sällskap! Kul! Till dess tänkte jag göra någon sallad m lax och framförallt - sminka mig (ser ut som ett spöke som sett ett spöke, det ni) och hitta något vettigt i mina garderober som passar. 
 
Hörs vänner. Ska försöka kika in lite senare! Fått en del kommentarer om att jag borde uppdatera mer. Jag jobbar på det men ni som har små vet att minst går först. ALLTID. ♥ Kommer dock blogga minst ett inlägg om dagen, som vanligt, om inte något viktigt kommer ivägen. Ni vet? Livet. 
Och en sak till: Jag godkänner inte alla kommentarer, lååångt ifrån. Tar bort skräp och spam direkt. Typ alla "heeeej kolla in min blogg den handlar om hästar hejdå". Ni bloggare vet vad jag menar. Och knäppa kommentarer kikar jag inte ens på. Har filter i form av plattformen jag bloggar på, tack och lov för det. Så, nu vet ni det, ni som undrar varför jag inte godkänner era kommentarer. Puss ♥
oatmealalavic