staygold

God morgon vänner! ♥ Här har ni dagens mami. Lite lätt trött efter att mini vaknat två gånger i timmen HELA natten. Jisses. Gjorde välling tre gånger om. Lilla hjärtat. Ibland är det inte lätt att vara liten. Han verkar ha drömt mardrömmar typ hela natten. Han fick sova i min famn och det var sååå mysigt. Trots att det blev minimalt med sömn. Sova kan man göra i ett annat liv. Typ :) 
 
Hur har ni det idag? 
Här hemma inväntar vi bästis. Har röjt undan lite på morgonen efter mini som dragit fram det mesta som kan tas ur lådor och annat här hemma. Kaos haha! 
Senare ska jag fixa lite mat till v i vanlig ordning och så funderar jag på att ta en pw trots att det regnar. Har lite spring i benen känner jag. 
 
Hörs senare finisar. Stor kram! ♥
Hermês
1

<3

Hej vänner! Håll ut, det kommer upp ett inlägg snart om varför det ekat ganska tyst här inne. En stor förändring är på g och inte bara det. SÅ tålamod hjärtan tålamod. ♥

newinfromlcc

Fick hem ett paket häromdagen där dessa skönheter gömde sig :) Har testat Lcc förut och varit mer än nöjd. Deon är en ständig fav! Har dock inte testat "The cure" så det ska bli himla spännande! Återkommer med recension ♥
lcc
1