busyday

Rosor och choklad från v, och sedan lite bloggjobb. Plus nya naglarna. Hur fin färg?! ♥ Cissi är bäst. 
 
Hola hjärtan! ♥ Jisses vilken lång dag det blev ändå idag, trots att vi bara skulle ta det lugnt. Vi kom hem först nu! Hela dagen har gått och jag har inte hunnit med mer än att handla. Eller jo. Vi var ett par timmar hos svärisarna. Himla trevligt. Drack te och åt praliner, precis som vanligt. 
 
Köpte med sallad från bästa Hälsofreak. Hon i kassan frågade vad jag skulle ha och jag behövde bara säga "det vanliga" haha. Då är man stammis ♥ Gissa vad jag brukar göra när det varit mycket med mini och jag inte hunnit förbereda mat till mig? Jag har beställt HEM sallader från Hälsofreak haha och laddat upp för ett par dygn. Hur bra som helst! 
Innan vi åkte hemåt hann jag dricka upp en smoothie från Naked med. Har dille på "lemon fizz". Har ni inte smakat den så MÅSTE ni prova :) 
 
Nu vänner tänkte jag ta ett bubbelbad med mini. Det är ju så himla skoj. Och ganska skönt även om vattennivån typ är ett äpple högt. När mini somnat sen tänkte jag unna mig lite hemmaspa och tappa upp ett ordentligt bad. 
 
Ha en fin kväll hjärtan så hörs vi imorgon. Ska träffa bästis på dagen vilket jag ser fram emot massor! ♥
Louis Vuitton - eatlikevic - halsofreak
2
Eleonora Adriana ♥

Så gulligt och fint :)

Eleonora Adriana ♥

Så gulligt och fint :)