iloveyou

Hej på er vänner. Vad har ni för er idag? :)
 
Min dag kan summeras med bilden ovan. Har tagit två pnaps med mini och det har varit såå gosigt. Han är inne i någon extremt mammig period nu igen men jag klagar inte. Så mysigt :) 
Skönt att vila lite idag, det behövdes verkligen då jag inte mått toppen. 
Vi tog oss dock ut en sväng förut i vanlig ordning. Dock var det himla kämpigt så det blev ingen lång tur. Väl hemma bakade jag lite och slängde ihop lite middag till v. Men, nu ska jag bara vila och peppa inför måndag. Det är en stor dag då utav flera anledningar! Jag och v firar 8 år. Victors Gudmor fyller år. Hon är helt fantastisk verkligen ♥ 
Sen ska jag och v iväg på en sak efter hans jobb och det ska bli SÅ himla spännande! Vi båda är så peppade att vi inte vet var vi ska ta vägen riktigt haha. Snart kommer ni med få ta del utav en del som händer här :) 
Kaos kan man sammanfatta sommaren men drömmigt kaosig! 
 
Imorgon skulle jag till bästa Emma på Studio 22. Hade sett fram emot besöket så mycket men klarar inte av att åka iväg. Behöver lyssna på kroppen min och bara vara. Vila vila vila. Får stå ut med att vara ful i håret lite till. Kommer ju helt av mig utan mitt månatliga besök. 
Men jag överlever :)
 
Nu tänkte jag försöka outsourca nattningen till v (jag är den enda som kan natta mini men vi försöker ändå med att v nattar då och då) och ta ett bubbelbad. Kram hjärtan ♥ Ha en fin kväll!