monday

Dagens snabba frukost!
 
God morgon hjärtan och hej måndag! ♥ Helgen rusade verkligen förbi! Har försökt att ta tillvara på tiden med min lilla familj och bara vara. V jobbade en del under lördagen men annars fick vi gjort en hel del tillsammans. :) Lite utflykter med mini och så ♥ Och igår blev det kvällsjobb och förberedelser inför möten som dyker upp denna vecka samt nästa. Och nästkommande efter det. Och efter det.. Osv haha jisses! 
 
Jag försöker verkligen att leva i nuet men blir lite stressad av allt som väntar nu varje vecka. Som jag berättat tidigare kommer en ganska stor förändring att ske med bloggen under början av hösten här. Jag är superpeppad men lite stressad som sagt. För, det är ju inte bara det, i vanlig ordning. V håller på att starta upp ett nytt projekt där jag också är involverad. Har varit med förut men inte i lika stor grad som nu. Känns läskigt men är glad att folk ändå tror på mig och vill ha med mig. Mitt i allt detta är jag ju faktiskt mamma till världens bästa mini. Mini är den vildaste bebis jag vet och det blir oftast inte en enda lugn stund. Förutom när han sover då. Fast då tenderar han att skutta på plats ändå haha. Mini är det finaste som hänt mig och helst av allt skulle jag bara vilja dela mig själv i typ åtta delar nu. Att vara mamma är fantastiskt och samtidigt håller en dröm på att gå i uppfyllelse. Önskar att jag hade fler timmar på dygnet bara. :) 
Men, det ska nog gå det här med! 
 
Nu ska jag förbereda oss lite för dagen här. Först ett städrace efter frukosten men sen ska vi ut en stund tänkte jag och leka lite i parken en bit bort. :) 
 
Ha en jättefin dag vänner så hörs vi snart igen. Förhoppningsvis med annat än matbilder.. 
breakiealavic - eatlikevic